Dit is een archiefpagina. Klik hier voor de nieuwste berichten
Groenten in het Nieuws een website van Plantaardig.com

 
WWW   Deze webstek

vrijdag, november 26, 2004

Flandria-tomaten: winteraanbod groeit

In januari en februari 2005 ligt het aanbod Flandria-tomaten zes keer hoger dan in 2004, omdat een aantal producenten hun aanplantingen hebben vervroegd.
lees verder op de website van VLAM

donderdag, november 25, 2004

INTERPOM 2004 en PRIMEURS 2004

Op zaterdag 11, zondag 12 en maandag 13 december wordt Interpom, de internationale vakbeurs van de aardappel, al voor de 12de keer georganiseerd. In 2003 werd de beurs uitgebreid met groenten en fruit. De markt reageerde positief en er werd dan ook beslist om op de ingeslagen weg verder te gaan. De organisatoren hopen dat Interpom/Primeurs uitgroeit tot de AGF-beurs in België.
Meer info op de website

dinsdag, november 23, 2004

Nieuwe groenten van Fine Fleur

Nieuwe producten brengen naast de klassieke groenten een nog ruimere variatie op uw bord. Tot de nieuwe producten behoren ook groenten uit grootmoeders tijd die we herwaarderen.
Wenst u meer info over de aankoop en gebruik van deze relatief onbekende en nieuwe groenten, kijk dan op deze pagina van Fine Fleur
(Je vindt er info over Beukenzwam Koolrabi Japanse bundelzwam Courgettebloemen Batavia Crosnes Gele courgette Tatsoi Mosterdsla Witte komkommer Pousse de blete Zoete puntpaprika Rucola Rabarber Mizuna Koraalsla Augurken Wortelpeterselie Keukenraapjes Aardpeer ........ )Serie Groenten in Potten

Meloenen kweken

Courgettes telen

Tomaten telen

Aardappelen telen

Paprika's kweken

Bloemkolen kweken

Ajuin telen