Nieuwsbrief van Tuinderij Croy


Wouter van Mil is dit jaar een biologische tuinderijtje gestart : Tuinderij Croy. Graag geef ik Wouter, als jonge starter, een opstekertje.
Hij schrijft:

Ik geniet sinds kort van jullie digitale nieuwsbrieven. Ik wil graag eens een kiemblaadje met jullie delen. Dit is een nieuwsbrief van mijn biologisch tuinderijtje dat ik dit jaar ben gestart. Ik verzorg voor 25 gezinnen groentepakketten met seizoens groenten van eigen land. Eigenlijk dus 25 moestuinen...

Aanmelden voor de nieuwsbrief Het Kiemblaadje kan door een mailtje te sturen naar Tuinderijcroy@gmail.com . Dan zet ik de mensen op een mail-lijst.
Groentepakketten zijn alleen leverbaar in de regio Helmond. Maar er is nog zeker plaats!
Bijgevoegd heb ik een nieuwsberichtje van Croy Cruyden, waarmee ik samen de open dag organiseer op 24 juni. Is  Ook bijgevoegd: de tekst van onze folder, zodat mensen weten wat we eigenlijk aan het doen zijn!

Je kan alle info over de Tuinderij van Wouter vinden door op onderstaande links te klikken en zo de Word-documenten te openen. De maandelijkse nieuwsbrief bevat info over de kwekerij, bedenkingen van Wouter en ook veel recepten en is alvast de moeite om even door te nemen.

Een voorbeeld van de nieuwsbrief "Het Kiemblaadje"

Een aankondiging van de Open Dag op 24 juni

De tekst van de folder van Tuinderij Croy met alle info over de kwekerij

Volg de nieuwste berichten van 'Groenten in het Nieuws' op de Belgische Google-startpagina »

Volg de nieuwste berichten van 'Groenten in het Nieuws' bij de Nederlandse Google-startpagina »



 
WWW   Deze site

Serie Groenten in Potten

Meloenen kweken

Courgettes telen

Tomaten telen

Aardappelen telen

Paprika's kweken

Bloemkolen kweken

Ajuin telen