Recepten met veel groenten en fruit
In de nieuwsbrief "Flandria Mail" verschenen zopas twaalf recepten om met de feestdagen een menu klaar te maken dat goed is voor uw lijn en cholesterol.
Alle bevatten ze natuurlijk een maximale hoeveelheid groenten en fruit.
Bekijk de 22 recepten met veel groenten en fruit
(tapas en fingerfood, soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts)
Met groenten en fruit kan heel feestelijk gekookt worden. Denk aan sushi’s, mousses, wraps, lasagnes, minibrochettes of beignets. Daarbij krijgt u meteen de kans om echte seizoensgroenten zoals prei, koolsoorten, spruitjes, witloof of knolselderij op een speelse manier te leren gebruiken.
Wilt u groenten omtoveren tot feestgerechten, dan is de kwaliteit van de groenten heel belangrijk. Vers en smaakvol natuurlijk, maar voor feestelijke gerechten moeten ze er ook aan de buitenkant schitteren. Het Flandriakeurmerk is daarbij een goede houvast: het garandeert dat de groenten en fruit een onberispelijke kwaliteit hebben en milieuvriendelijk geteeld werden. Het behoedt u dus voor onaangename verrassingen wanneer u zich durft wagen aan ongewone bereidingen.
Flandria helpt u alvast met veel tips en heerlijke recepten, verrassend en met veel groenten en fruit.
(bron : Flandria mail)