Kom in de kas!

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2007 aanstaande bent u weer van harte welkom tijdens Kom in de Kas, de open dagen van de Nederlandse glastuinbouw.

Het thema is dit jaar: 'tuinbouw in beweging', ingegeven door de razendsnelle ontwikkelingen in de glastuinbouwsector: automatisering, robotisering, klimaat, belichting, milieu (gewasbescherming, voedingsstoffen, energie), oogst-, sortering- en verpakkingsystemen en schaalvergroting.

Kom het ontdekken! Kom in de Kas is een heerlijke dag uit voor het hele gezin. Tijdens Kom in de Kas vertellen tuinders en hun medewerkers u over hun producten, teeltwijze en hun zorg voor het milieu. Iedere dag kwaliteit leveren is topsport. Tijdens Kom in de Kas ziet u welke inspanningen tuinders leveren om die kwaliteit te garanderen. Trendy bloemen, exotische kamerplanten en avontuurlijke groenten: u ontdekt het allemaal. Een kijkje achter de schermen.

Kom in de Kas is met zijn 200.000 bezoekers en omvangrijke publicitaire aandacht een gezichtsbepalend evenement voor de glastuinbouw

Aan Kom in de Kas doen dit jaar door het gehele land 29 teeltgebieden mee. Dit betekent dat zo'n driehonderd glastuinbouwbedrijven hun deuren openen.

Kom in de Kas!!! Deelnemende bedrijven

Volg de nieuwste berichten van 'Groenten in het Nieuws' op de Belgische Google-startpagina »

Volg de nieuwste berichten van 'Groenten in het Nieuws' bij de Nederlandse Google-startpagina » 
WWW   Deze site

Serie Groenten in Potten

Meloenen kweken

Courgettes telen

Tomaten telen

Aardappelen telen

Paprika's kweken

Bloemkolen kweken

Ajuin telen