Gratis brochure saladegroenten kweken

De stap-voor-stap handleiding "saladegroenten kweken" werd zopas voltooid. Ik heb deze gids geschreven  voor wie geen tuin heeft of heel weinig plaats heeft, voor wie nog nooit groenten geteeld heeft én voor de ervaren tuinier die op zoek is naar vernieuwing . Met meer dan vijftig foto's wordt dit een praktische hulp bij het telen van uw eigen slankmakers!

Allerlei groenten kan je in een bak zaaien om daarna in  verschillende stadia uit dezelfde bak oogsten. Ondertussen kan je van dezelfde zaaiing ook plantjes opkweken. Waar je dan later opnieuw op verschillende wijzen en tijdstippen  kan van oogsten. De meest diverse saladegroenten zijn daarbij heel goed bruikbaar.  Dit gaat van slasoorten (pluksla, kropsla, eikebladsla, lollo bionda en rossa, ijsbergsla)  over cichorei-achtigen zoals andijvie en radicchio en diverse kruisbloemige groenten (rucola, bladmosterd, tatsoi, paksoi) tot snijbiet en spinazie.

Het eerste deel van de handleiding is ondertussen al te lezen op Tuinkrant.com (klik hier om het te lezen). De volgende delen verschijnen bij Tuinkrant.com in maart, april, mei en juni.

Gratis te downloaden
Maar, er is goed nieuws, voor wie niet zo lang kan of wil wachten. Maar ook als u graag alle info in één, gemakkelijk afdrukbaar, document wil. Ik heb namelijk ook een gratis pdf-brochure van deze handleiding gepubliceerd. Deze brochure is gratis voor iedereen die zich inschrijft op de nieuwsbrief. Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang onmiddellijk het private adres waar je de brochure met zestien pagina's en tientallen verhelderende foto's kan downloaden. (Inschrijven op de nieuwsbrief kan in de rechterkolom hiernaast).

Volg de nieuwste berichten van 'Groenten in het Nieuws' op de Belgische Google-startpagina »

Volg de nieuwste berichten van 'Groenten in het Nieuws' bij de Nederlandse Google-startpagina » 
WWW   Deze site

Serie Groenten in Potten

Meloenen kweken

Courgettes telen

Tomaten telen

Aardappelen telen

Paprika's kweken

Bloemkolen kweken

Ajuin telen