[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
U merkt het al : deze kerk is een ideale ruimte voor het organiseren van stemmige concerten (of zelfs voor andere aktiviteiten, op het binnenplein (zie foto hiernaast) kan men zelfs een heuse barbecue organiseren). Een open sfeer trekt veel groeperingen aan, reservatie is dus steeds nodig.
In het Centrum is ook een vergaderzaaltje aanwezig (voor ongeveer 10 personen).  Er zijn hier ook enkele gezellige zeteltjes aanwezig, alsook een groot schrijfbord.

Alle deze delen van het Centrum kunnen uiteraard ook apart gehuurd worden, en dit aan zeer democratische prijzen.

Het kostersechtpaar (dat vlak naast de kerk woont, op het binnenplein), legt u graag uit hoe deze infrastruktuur kan gebruikt worden.
Wie concert zegt, zegt daar dikwijls ook bij : receptie. Hiervoor kan men terecht in de bijgebouwen van de kerk : het “Centrum kerk en wereld”. 
Dit centrum biedt plaats voor een receptie, waar ongeveer 80 mensen aan kunnen deelnemen. Is het mooi weer, dan biedt het gezellige en grote terras oneindig veel mogelijkheden., al dan niet in de schaduw van de grote Japanse kerselaar.

Men heeft tevens de beschikking over een keuken, zodat het geen probleem is om één en ander te koken, of op te warmen. Het benodigde keukengerief is ter beschikking, alsook glazen, borden, bestek, tassen, enz, …. Voor een maaltijd kunnen een 60-tal mensen aan tafels zitten.
Amet
Sit
Dolor
Ipsum
Lorem
Protestantse Orgelkring De Olijfberg VZW
Deutsch
Italiano
Nederlands
Français
English
Español
nisi ut aliquip ex ea commodo consequat
quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis
Ut wisis enim ad minim veniam
St lacreet dolore magna aliguam
Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
Verhuur van kerk en bijgebouwen