De truffelaardappel heeft nu een eigen webstek.De Belgische truffelaardappel heeft haar eigen webstek : www.schatjesvanpatatjes.be Hierbij het persbericht.

Deze website is een onmiskenbare schakel in de promotie van het exclusieve aardappelras Vitelotte-Noir. Achthonderd verschillende aardappelvariëteiten bestaan er. Sommige zijn niet om aan te zien van lelijkheid. Maar ééntje verdiende onze speciale aandacht nl. Vitelotte-Noir. Zijn opvallende verschijning, - een dikke zwartpaarse schil en paars vruchtvlees -, sprong ons in het oog. Sindsdien noemen wij ze onze schatjes van patatjes.
Onze website onderscheidt zich door ruime informatie over de truffelaardappel. De eigenschappen en teeltwijze van truffelaardappel worden op een eenvoudige manier weergegeven. Ons culinair gedeelte omvat een aantal leerrijke bereidingen en
overheerlijke recepten. De meeste recepten zijn van de hand van streekkok Dirk Boelens van restaurant De Warande te Sint-Jan-in-Eremo. Het recept "pommes moscovite" werd uitgeroepen tot het eerste recept van de maand. Je vindt bij
recept van de chef verschillende culinaire hoogstandjes. Genoeg van al dat watertanden? Ga dan zelf aan de slag. Stuur je recept met foto en bereiding naar info@schatjesvanpatatjes.be en wie weet wordt jouw recept "recept van de maand".

Deze berichten over truffelaardappel verschenen al eerder
Groenten in het Nieuws: Truffelaardappel is nieuwe delicatesse
Groenten in het Nieuws: Gastronomische teelten uit De Lovie
Nog een webpagina over
Truffelaardappel

Volg de nieuwste berichten van 'Groenten in het Nieuws' op de Belgische Google-startpagina »

Volg de nieuwste berichten van 'Groenten in het Nieuws' bij de Nederlandse Google-startpagina » 
WWW   Deze site

Serie Groenten in Potten

Meloenen kweken

Courgettes telen

Tomaten telen

Aardappelen telen

Paprika's kweken

Bloemkolen kweken

Ajuin telen