Ons contacteren

Logo van het illuseum

Waar zaten we?

We bevonden ons in Sint-Amandsberg, ten oosten van de stad. Het museumgebouw is er niet meer, dat moest afgebroken worden. Niettemin, er is nog een voorbouw en een brievenbus!

zicht op de gevel aan straatzijde Victor Braeckmanlaan 123
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
09/2282856
het illuseum op Google maps Om te vergroten


U vindt ons via Google Maps (te beginnen van gelijk welk bestaand adres):

Als u met de wagen van buiten Gent komt, vul dan hierboven uw thuisadres in, en na <enter> ziet u in een nieuw tabblad hoe u het best rijdt volgens Google Maps.
Gratis parkeren langs beide zijden van de straat.

Buslijnen 17 en 18 passeren; de halte "Schoolstraat" is 120 m weg (kruispunt van Victor Braeckmanlaan met Schoolstraat). Lijnen 38, 39 en 70 t/m 77 rijden via de nabijgelegen Antwerpsesteenweg (stap uit aan halte Dienstencentrum, en dan langs het politiekantoor, doorheen het Azaleapark).
Met de trein is het ook gemakkelijk. U verlaat het station, gaat onder de sporen en stapt omheen het Antwerpenplein. Aan de overzijde kiest u de immer kaarsrechte Land van Waaslaan (staduitwaarts dus, richting Oostakker - Lochristi). Na hoogstens 20 minuten stappen en enkele verkeerslichten bent u er. Het illuseum bevindt zich aan uw linkerkant, een huis in de rij met openstaande poort.

Hoe contacteert u ons?