.

 
 
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina
Spoofs: 'Still In Bed With Medinner' (1998)
 
De openingstitels van 'Still In Bed With Medinner' waren een parodie op de 5 reeks van 'The Avengers' (Emma Peel, kleur).

'In Bed with Medinner' was een late-night Brits tv-programma met in de hoofdrol komiek Bob Mills. Het programma werd geproduceerd door London Weekend Television voor ITV. Over een periode van 4 seizoenen, van 1992 tot en met 1998, werden er in totaal 60 episodes opgenomen. De show werd uitgezonden in de woonkamer van Bob Mills.

In de eerste drie seizoenen zag deze eruit als het huis van Number Six in de serie 'The Prisoner', in de laatste serie leek zijn woonkamer op Steed's flat van 'The Avengers'. De eerste drie series openden met een parodie van 'The Prisoner', terwijl de vierde en laatste reeks hernoemd werd tot 'Still In Bed With Medinner' en de openingsscène een parodie op 'The Avengers' werd.

Synopsis

In zijn flat dwaalt Bob Mills rond en vertelt lachwekkend fictieve anekdotes over zijn showbusiness vrienden en herinneringen over zijn (fictieve) tijd als een tv-producent. Deze verhalen worden geïllustreerd met authentieke fragmenten uit de archieven van ITV, afgewisseld met eigen bizarre commentaren.

Credits

Director:
Producers:
Tony Gregory
Conrad Green
Cast
host Bob Mills

Media © LWT / ITV
Videoclips
Sample clip
DVD/VHS
Still In Bed With Medinner


Niet beschikbaar.
Foto's

Bob Mills
EXTERNE LINKS
Overzicht meer Wrekers
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina
Begin van de pagina
Inhoud
Startpagina
Pagina werd laatst aangepast op

Images and Sounds: The Avengers © 1961-1969 CANAL+ IMAGE
Copyright - Disclaimer - Privacy © PURRR: The Avengers - De Wrekers 2001-2016
Opmerkingen over de site of de Wrekers op het adres: purrr_wrekers@hotmail.com