.

 
 
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina
'London Tonight' (1994)
 
Op 10 februari 1994 werden Joanna Lumley en Gareth Hunt na 17 jaar herenigd in een ITV (Independent Television) reportage van het nieuwsprogramma ‘London Tonight’, aanleiding was het uitbrengen van ‘The New Avengers’ op video (Video Gems). De presentatie was in handen van Fiona Foster en Alastair Stewart.

‘London Tonight’ is sinds 1993 het vlaggenschip van de ITV nieuwsdienst in Londen. Het programma wordt geproduceerd door ITN (Independent Television News). ITN produceert voor ITV, Channel 4, More4, PBS, alle mobiele telefoonoperatoren in het Verenigd Koninkrijk, Google, MSN en ongeveer 300 commerciële radiozenders.

Synopsis

In de reportage  zijn een aantal clips te zien uit ‘The Last of the Cybernauts...?’, ‘Sleeper’ en ‘The Eagle’s Nest’. Joanna heeft het onder meer over de typische Purdey haarsnit, haar eigen creatie die niet in goede aarde viel bij de producers. In haar contract werd zelfs de verplichting opgenomen een pruik te dragen indien het Purdey kapsel niet aansloeg. Gambit heeft het over de typische jaren 70 kleding: olifantenpijpen en platformschoenen. Voorafgaande aan de opnames werden beide acteurs onderworpen aan een streng fitnessschema aangezien ze de meeste stunts en loopscènes zelf zouden uitvoeren. De reportage eindigt met het gerucht dat Joanna en Gareth éénmalig zouden samenkomen voor een TV-special.

Media © Carlton Television / ITV / ITN
Videoclips
Sample clip
DVD/VHS
No Image


Niet beschikbaar.
Foto's

Joanna Lumley & Gareth Hunt

Joanna Lumley & Gareth Hunt

Joanna Lumley & Gareth Hunt

Joanna Lumley & Gareth Hunt
EXTERNE LINKS
Terug naar Joanna Lumley 1981-2000
Terug naar Gareth Hunt 1981-2000
Overzicht meer Wrekers
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina
Begin van de pagina
Inhoud
Startpagina
Pagina werd laatst aangepast op

Images and Sounds: The Avengers © 1961-1969 CANAL+ IMAGE
Copyright - Disclaimer - Privacy © PURRR: The Avengers - De Wrekers 2001-2018
Opmerkingen over de site of de Wrekers op het adres: purrr_wrekers@hotmail.com