.

 
 
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina

'The Brian Conley Show' (2000)
 
In 2000 was Diana Rigg te gast in ‘The Brian Conley Show'. Ze praatte met Brian Conley onder meer over haar rol in ‘The Avengers’ en haar samenwerking met George Lazenby op de set van 'OHMSS'. Na het interview zongen Diana en Brian samen een stukje uit het lied ‘It's De-Lovely’. Diana’s tekst bleef echter beperkt to “it’s”.

Trivia

Brian Conley, geboren in 1961 te Paddington, Londen, Engeland, is een Brits komiek die zijn carrière begon als ‘red coat’ in één van de Butlin vakantiekampen. Zijn doorbraak kwam er toen hij als regelmatige gast in het populaire ITV1 programma ‘Live From Her Majesty's’ verscheen. In 1985 kreeg hij zijn eigen show op ITV ‘And There’s More’ gevolgd door ‘The Brian Conley Show’. De laatste show liep drie jaar op ITV (1992 – 1995) waarna de show een revival kende van 2000 tot 2002. In 2005 vertolkte Conley de hoofdrol in ‘Chitty the Musical’.

Het liedje It's De-Lovely' werd eveneens gezongen door Julie Stevens als Venus Smith in de episode ‘Box of Tricks’ (seizoen 2). Meer recent is het vooral bekend in de versie van Robbie Williams.

Media © ITV
Videoclips
Sample clip
DVD/VHS
No Image


Niet beschikbaar.
Foto's

Diana Rigg
EXTERNE LINKS
Terug naar Diana Rigg 1981-2000
Overzicht meer Wrekers
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina
Begin van de pagina
Inhoud
Startpagina
Pagina werd laatst aangepast op

Images and Sounds: The Avengers © 1961-1969 CANAL+ IMAGE
Copyright - Disclaimer - Privacy © PURRR: The Avengers - De Wrekers 2001-2022
Opmerkingen over de site of de Wrekers op het adres: purrr_wrekers@hotmail.com