Nieuws van de dag 'Grootste' Vlaming informatie column Discussiethema's nkb-wedstrijd Sponsors reacties over site Web overzicht Zoekpagina (deze site)

SKV Overmere

 

U kan klikken op de onderwerpen bovenaan of links van elke bladzijde,
op onderlijnde woorden of op de top-vakken - terugkeren met Back- (of Vorige-)toets

Wil je inschrijven op de (wekelijkse) nieuwsbrief, dan volstaat een mailtje.

2007: 30 jaar fusie !

Geef uw mening, uw opmerkingen en voorstellen.

Lees hier meer.

Goed nieuwsbrief
Mensen uit Donkgemeenten
Berlare: politiek
Berlare: cultuur
Berlare: sociaal
Berlare: toerisme
Berlare: jeugd
Berlare: milieu
Berlare: onderwijs
Berlare: sport

 

Omhoog

Dit verslag op nkb informatief ,een initiatief van Piet Van Der Sypt, zette de ploeg aan om een eigen website te starten. Het wel en wee van de ploeg is voortaan daar te volgen.

14 december 2003:
SK Wichelen - SKV Overmere: 1-2

Dinsdag ontsloeg SKV Overmere trainer François Michiels. Het resultaat was alvast dat de ploeg met veel inzet de wedstrijd in Wichelen ging winnen. een opsteker voor interim-trainer Marcel.

Goed voetbal was in deze wedstrijd bijna uitgesloten. Heel de tijd door regende het pijpestelen, wat het veld langzaamaan  in een modderpoel herschiep. Wichelen was in het begin het gevaarlijkst en kwam verdiend op voorsprong, al meenden verscheidene Overmerenaars buitenspel te hebben gezien . Overmere liet het hoofd echter niet hangen en bracht, kort voor rust, met een kopbaldoelpunt van Tom De Witte de stand terug in evenwicht. In de tweede helft was Overmere de betere. Het kletsnatte en modderige veld vroeg vooral inzet en duelkracht, en het gebruik van lange ballen. Overmere toonde zich in alle drie het gretigste. Nico Rasschaert legde met een goede actie de basis voor het winnende doelpunt.  Een Wichelse verdediger devieerde zijn voorzet in de richting van het eigen doel. De bal bleef net voor de lijn in de modder steken, waar een opportunistische Piet Wiels de bal maar in te trappen had. In het wedstrijdslot kregen twee Wichelaars nog een rode kaart, zodat Overmere nooit meer in de problemen kwam. Al bij al een verdiende overwinning voor een wilskrachtig Overmere.

Pieter Bex

De Overmeerse ploeg:
Wouter Famaey, Tom De Witte, Marty Van Kerckhove, Gert Bombeke, Sam De Dobbelaere, Bart Van Weyenberg, Kristof Fiers, Piet Wiels, Nico Rasschaert, Kenneth Van Gijseghem, Tim De Donder (op de bank: Jonas Blancquaert, Bert Van De Velde, Nicola Manzo, Pieter Bex)

 

Deze pagina is het laatst gewijzigd (of door ons geopend)  op 03/12/06. 
Zend ons uw reacties, aub !!! web- en emailadres zijn veranderd !!!
© nkb 2002-2006 - Overname is toegelaten mits bronvermelding.