.

 
 
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina
'BBC Radio 4: Midweek' (2007)
 
Op 20 juni 2007 was Diana Rigg te gast in het BBC Radio 4 praatprogramma 'Midweek'. Het programma werd in 2007 gepresenteerd door Francine Stock. Gasten naast Diana Rigg waren Brian Wilton, John Sutherland en John Illsley.

Synopsis

Brian Wilton, voorztitter van de 'Scottish Tartans Authority' en zelf tartanontwerper, ontwierp tartans voor de 'Royal College of Midwives', het 'World Youth Congress', de '2006 Ryder Cup' en de G8-top. Wilton schreef recent het boek 'Tartans' over de geschiedenis van de Schotse stof.

Naar aanleiding van de zesdelige serie 'Empire's Children' op Channel 4 keerde Diana Rigg terug naar India, waar ze haar jeugd doorbracht. Haar vader werkte als ingenieur bij de spoorwegen voor de Maharadja.

Auteur John Sutherland vertelt over zijn memoires 'The Boy Who Loved Books'. Als kind verloor hij zijn vader bovendien verloor hij ook zijn moeder toen ze verhuisde naar Argentinië met haar nieuwe man.

John Illsley, ex-bassist van de 'Dire Straits', begon in 1993 te schilderen. Geïnspireerd door Gaugin, Sergeant en Whistler heeft hij een nieuwe tentoonstelling in Londen.

Media © BBC Radio 4
Videoclips
Sample clip
Foto's

Francine Stock
EXTERNE LINKS
Terug naar Diana Rigg 2001-2020
Overzicht meer Wrekers
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina
Begin van de pagina
Inhoud
Startpagina
Pagina werd laatst aangepast op

Images and Sounds: The Avengers © 1961-1969 CANAL+ IMAGE
Copyright - Disclaimer - Privacy © PURRR: The Avengers - De Wrekers 2001-2018
Opmerkingen over de site of de Wrekers op het adres: purrr_wrekers@hotmail.com