Ons jaarlijks feest: een vaste waarde in ons programma.
Voor vele leden is dit festijn één van de absolute toppers van het
heemkundige jaar.
Vanaf 16
uur zetten we de deuren open en zijn de feestvierders
welkom. We serveren een voorgerecht, soep en hoofdgerecht op
professionele wijze.
Voor 25 euro
– een spotprijs – bieden we een volledige menu. En hierin is ook
het drinken van de hele avond begrepen!
Dit aanbod kunnen we
natuurlijk niet voor iedereen openstellen: enkel onze
leden (+ hun rechtstreekse familie natuurlijk) die hun
lidgeld voor 2016 voldaan hebben, kunnen inschrijven.
Overschrijven kan je
op nummer IBAN: BE47 4048 0451 1180
met duidelijke vermelding van “teerfeest + ……..(aantal)
deelnemers”.
ZEER BELANGRIJK
De ervaring leert
dat velen willen deelnemen aan ons teerfeest. De zaal van
Lichtaart is wel ruim, maar natuurlijk is het aantal plaatsen
beperkt.
Dus
ABSOLUTE VOORWAARDE :
Schrijf voor je betaalt snel telefonisch in: rechtstreeks bij onze
penningmeester Marcel Borghs op het nummer
014 85 20 51 (of 0473 214528).
Want, eens de
zaal vol kunnen we niemand meer inschrijven.
>
We
beginnen om 16.00 u.
met een onze unieke welkomdrink: een echte Kastelse wijn, wit of
rood, uit de kelders van Paul Steenackers.
Nadien volgt een heerlijk voorgerecht,
een dampend vers soepje,
een gevarieerd hoofdgerechtenbuffet,
en ons bekende bourgondische dessertenbuffet dat de laatste gaatjes in onze
maag dicht.
Dit
overheerlijke menu kan genoten worden met
dranken naar ieders keuze: wijn, bieren, frisdrank, koffie of
thee....
Tussen de
bedrijven door brengt Ludo, onze secretaris, het
jaaroverzicht 2016. Herman, onze voorzitter, blikt
vooruit naar 2017.
Na het
hoofdgerecht spelen Vic en zijn trawanten onze bekende heemquiz.
Ieder wint een prijs(je) en je kan je heemkundige kennis meten..
Dan
is het weer de hoogste tijd om te smikkelen en te smullen van ons
rijkelijkDESSERTENBUFFET
een
"voor-elk-wat-wils" aanbod ....grootmoeders rijstpap met saffraan en bruine suiker, allerlei gebak, fruit uit eigen streek, noten allerhande,
diverse pittige, oude, belegen en jonge kaassoorten, gewoontegetrouw
de door "de Polle" ambachtelijk bereide, heerlijke
geitenkaasjes.
kort na 23 uur kan onze voorzitter de vergadering sluiten
en alle aanwezigen met een mooi relatiegeschenk naar huis te
sturen. En
natuurlijk gaat ook ons jaarboek vlot over de toonbank.