St.-Kristoffel Londerzeel

  • Welkom Parochienieuws Kalender Leiding Verenigingen Vieringen Foto's nuttige info

Start
Welkom
Parochienieuws
Kalender
Leiding
Verenigingen
Vieringen
Foto's
nuttige info

 

De Pelgrim zingt

De Pelgrim is de naam voor de Zoneploeg die tot stand is gekomen is door de samenwerking tussen de vier verschillende parochies in Londerzeel.Om met deze nieuwe formule en naam naar buiten te komen organiseerden zij een zangavond onder leiding van Piet Decalf van Fijnbesnaard. Het werd een fijne muzikale avond in verbondenheid met de vier parochies.

meer foto's van Geert Rampelbergh

 

Chiro sluit jaar af met Bonten Avond

meer foto's van Geert Rampelbergh

Parochiaal restaurant werd druk bezocht

meer foto's van Geert Rampelbergh

Chiro Londerzeel viert 70 jaar

meer foto's van Geert Rampelbergh

Eerste communie

De Sint-Kristoffelkerk te Londerzeel was op hemelvaartsdag 5 mei te klein voor de vele ouders, grootouders, familieleden en vrienden die de viering wilden meemaken van de 47 eerste communiekantjes.

meer foto's van Geert Rampelbergh

zendingsviering

Als voorbereiding op de hernieuwing van de doopbeloften en plechtige geloofsbelijdenis met 12-jarigen mocht onze parochie 36 kinderen verwelkomen tijdens de zendingsviering op zondag 1 mei

meer foto's van Geert Rampelbergh

Chiro Londerzeel dankt 720 eters. 

De promotie van hun jaarlijks etentje op de markt leverde zijn vruchten af. 28 ossentongen waren nodig om de 520 bezoekers te voorzien. 's Middags proefden reeds 210 gasten van de exclusieve steaks. Woordvoerder Stan De Pauw dankt dan ook de 720 eters. Als je er dit weekend niet kon bijzijn, dan kan je het bouwproject van de Chiro nog altijd steunen via www.chirolonderzeel.be/bouw. (april 2016)

meer foto's van Geert Rampelbergh

Parochiaal Restaurant dankt medewerkers

Het Parochiaal Restaurant mocht niet minder dan 419 restaurantbezoekers ontvangen. Tel daarbij de inbreng van enkele gulle sponsors en men komt aan een schitterende opbrengst van 4.938. Welzijnschakels en drie jeugdbewegingen (Scouts en gidsen, Chiro jongens en Chiro meisjes) mochten elk een cheque van 1.234,5 in ontvangst nemen. meer foto's

PAROCHIAAL RESTAURANT

Ons eerste parochiaal restaurant was een overweldigend succes. 418 mensen kwamen zich laten verwennen met lekker eten en genoten van de aangename sfeer in het Gildenhuis. Het wachten was de moeite waard. Ik dank in de eerste plaats alle medewerkers die zowel zaterdag bij de voorbereiding als zondag op post waren. Ik wil een extra woordje richten tot onze jonge mensen van de jeugdbewegingen. Jullie waren fantastisch! En dan zeker een hartelijke dank aan al onze bezoekers. Dankzij jullie bestedingen zullen wij een steentje kunnen bijdragen voor de mensen in armoede in onze parochie en in onze jeugdbewegingen.

Nogmaals van harte dank u wel en hopelijk tot volgend jaar!

Rita Storme (verantwoordelijke)

        

                        foto Geert Rampelbergh

 

                                        Welkom Parochienieuws Kalender Leiding Verenigingen Vieringen Foto's nuttige info

U kunt vragen of opmerkingen over deze website verzenden via deze knop:  kristoffellonderzeel@gmail.com
Laatst bijgewerkt:
23/03/2017

www.londerzeel.tk