FITALITY logo
het Fitality loopcriterium van Londerzeel
LLC logo
Londerzeel loopt!
volg ons op facebook!
LLC logo
LOOPWEDSTRIJDEN !
Deelnemende loopwedstrijden in het LLC criterium:
AC Pegasus
Pegasusloop

Organisatie: AC Pegasus

Laatste zondag van maart

Locatie: Holle Eikstraat, Londerzeel (achter de sporthal)
Contact:
bestuur@acpegasus.be
Website:
www.acpegasus.be
De omloop is uitgetekend langs rustige en landelijke wegen (voornamelijk asfaltbanen). Na een lange winter kan je op het vlakke, snelle parcours testen hoe het staat met je conditie of je kan keuvelend lopen en genieten van het landschap. Onze jogging heeft een familiaal karakter met een voorprogramma voor de jeugd (3 kinderlopen vanaf 14.15 u : 250 m, 500 m en 1000 m), joggings over 5 km (15 u) en 10 km (15.30 u) en naturaprijzen voor iedereen. Er is een apart podium voorzien voor seniors en masters. Na afloop worden er onder de aanwezige deelnemers nog mooie hoofdprijzen verloot. Bij mooi weer kan je op ons buitenterras napraten over de wedstrijd. Start en aankomst achter de sporthal.
AC Olympia
Natuurloop

Organisatie: AC Olympia

Paasmaandag

Locatie: Buitensportcentrum Schaselberg Londerzeel Sint-Jozef (Blauwenhoek 76)
Contact: via website
Website:
www.olympialonderzeel.be
Er is een snoeprun voor de allerkleinsten en twee kinderlopen (500m en 1000m), de volwassenen kunnen kiezen tussen drie natuurlopen (4km, 8km en 12 km). De Natuurloop gaat door op het buitensportcentrum Schaselberg te Londerzeel Sint-Jozef. Organisatieteam: Willy De Donder, Jos Van Den Bossche, Emiel De Clercq, Marc Rosiers, Gerda De Ridder en Peter Van Campenhout.
KWB Heideloop
KWB Heideloop

Organisatie: KWB Londerzeel Sint-Jozef

Laatste zondag van juli

Locatie: Chirolokalen Londerzeel Sint-Jozef (Patattenstraat 11b)
Contact:
kwb-st-jozef@scarlet.be
Website:
www.kwb-londerzeel-sint-jozef.be
KWB Heideloop is een mooi en vlak parcours dat loopt over onze Londerzeelse heide met een kleine passage langs de Maldersesteenweg. Met start en aankomst op de Chiro tereinen in de Patattenstraat staan er twee kinderlopen (400m en 800m) en drie volwassenlopen (4km, 8km en 12km) op het programma. Inschrijven ter plaatse kan reeds vanaf 13u00. De werkgroep Heideloop onder leiding van Willy Mertens staat reeds enkele jaren garant voor een feilloze organisatie waar loopplezier vooraan op de agenda staat.
Molenloop
Molenloop

Organisatie: Molenlopers Malderen

Tweede zondag van september

Locatie: Heidemolen Malderen (Molenheide 25)
Contact: via website
Website:
www.molenloop.be
Er is keuze tussen 3 kinderlopen (250m, 700m en 1200m) en 5 volwassenlopen (3, 6, 9, 12 en 15km). Begin jaren negentig stopte KAJ-Malderen met het organiseren van de KAJ-Cross in Malderen, na 25 meestal succesvolle edities. Een aantal organisatoren kregen een jaar na het stopzetten terug de kriebels en besloten in 1994 om toch nog "iets" te proberen. En zo ontstond uiteindelijk de Molenloop. Op hetzelfde moment werd trouwens de Molen van Malderen heropgebouwd en de organisatoren vonden dit de geschikte omgeving voor een stratenloop. Bedoeling van de stratenloop was jong en oud te laten sporten in een prachtig decor (de velden rond de molen) en er zo een familie-uitstap van te maken. Start en aankomst in de Molenheide te Malderen. Organisatieteam: Eric en Benny Berghman, Livio Joos, Christoph De Ridder en Paul De Bont.
Roparunners
3 Provinciën Natuurloop

Organisatie: Roparunners Londerzeel

Derde zondag van oktober

Locatie: Sporthal Verma Malderen (Opdorpstraat 2)
Contact: via website
Website:
www.roparunners-londerzeel.webs.com
De Roparunners Londerzeel zijn een groep sportievelingen die elk jaar aan de estafettewedstrijd Roparun van Parijs naar Rotterdam deelnemen tvv van de kankerbestijding. In 2011 werd de eerste “3 Provinciën Natuurloop” georganiseerd in Malderen. Zoals elke organisatie was het de eerste jaren een beetje zoeken naar de juiste formule die blijkbaar in 2016 werd gevonden en tot een succes hebben geleid met bijna 500 deelnemers. De wedstrijd gaat op zondagvoormiddag door en waarschijnlijk één van de weinige stratenlopen waar de aankomst indoor is, er wordt immers gebruik gemaakt van de Vermahall in Malderen waar naast de aankomst ook een hapje en drankje kan genuttigd worden. Vanaf 09u45 op 22 oktober is het verzamelen geblazen voor de Kids tot 11 jaar en in loop van de voormiddag nog de 5km, 10 km en 21 km. Voor iedereen wordt er een leuke attentie voorzien en de drie grootste clubs of verenigingen kunnen een geldprijs uit de wacht slepen. In 2016 werd de volledige opbrengst aan het Kinderkankerfonds geschonken via de Warmste Week van Studio Brussel en in 2017 zal terug een goed doel uitgekozen worden.

© LLC - Londerzeels Loopcriterium
Webdesign by VanderNeffen™