Nieuwjaarsreceptie

Met dank aan Brecht Duchi voor de fotografie.

De nieuwjaarsreceptie (24 januari) is een ontspanning traditie. Dit feestje startte om 18u. met een kleine optocht van het repetitielokaal tot aan het huis van de Voorzitter. En vandaar ging de optocht naar de feestzaal. Er was ook nog een klein optredentje in de "Sint-Mauruskouter" (Nu we er toch eens waren).

Daarna ging de receptie echt van start. Met een hapje en een drankje en een babbeltje en een ... Althans, zo dacht de meerderheid van de aanwezigen. Het was toevallig ook de verjaardag van de voorzitter en er was een verrassing voor hem georganizeerd. Toen het feest in volle gang was, werd plots de muziek harder gezet, dimden de lichten en kwam er een heuse "Travestiet" uit de kolissen te voorschijn. Nu barstte het feest echt uit zijn voegen!

Er waren 2 travestieten die een prachtige show ten beste gaven. 1 van die 2 was zelf "Miss Travestiet 2008"! Dit optreden werd zeer gesmaakt, er werd gedanst, er worden wat moppen verteld en zelf de uitleg hoe je je als travestiet moest verkleden was hilarisch.

Onze Arne kon dit niet over zijn kant laten gaan en gaf daarna een eigen optredentje. Met de gitaar in de hand en de nodig bewegingen zette hij een fantastische Elvis immitatie neer. Je zou bijna denken dat "Elvis entered the building"! Kortom het was een feest dat ons nog lang zal heugen.

Een filmpje is te vinden op:
Arne als Elvis op youtube

Hieronder vind je nog enkele sfeerbeelden:

Foto's