.

 
 
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina

'Good Morning Britain' (1986)
 
Op vrijdag 7 november 1986 was Patrick Macnee te gast in de TV-am’s ontbijtshow ‘Good Morning Britain’. Presentatoren van dienst waren Anneka Rice en Richard Keys. Naast Macnee waren ook Terry Jones, Jimmy Greaves en Dr. Peter Holland aanwezig.

‘Good Morning Britain’, geproduceerd door TV-am, werd voor het eerst uitgezonden op 1 februari 1983. De presentatoren van het eerste uur waren David Frost, Robert Kee, Michael Parkinson, Angela Rippon en Anna Ford. TV-am werd gepland als de eerste ontbijtzender in het Verenigd Koninkrijk. Het station werd echter geklopt door de BBC dat 2 weken eerder startte met hun eigen ontbijtprogramma. Door de tegenvallende kijkcijfers vervoegde Greg Dyke het team en werd de pop ‘Roland Rat’ geïntroduceerd. TV-am werd sindsdien beschreven als de eerste zender die gered werd door een rat. De laatste uitzending van TV-am vond plaats op 31 december 1992.

Synopsis

Patrick Macnee heeft het onder meer over ‘The Avengers’, ‘Killing Jessica’, ‘Monty Python’, ‘The Goons’, de waarde en het nut van soaps en ‘The Life of Brian’.

Media © TV-am / ITV
Videoclips
Sample clip
DVD/VHS
No Image


Niet beschikbaar.
Foto's

Patrick Macnee
EXTERNE LINKS
Terug naar Patrick Macnee 1981-2000
Overzicht meer Wrekers
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina
Begin van de pagina
Inhoud
Startpagina
Pagina werd laatst aangepast op

Images and Sounds: The Avengers © 1961-1969 CANAL+ IMAGE
Copyright - Disclaimer - Privacy © PURRR: The Avengers - De Wrekers 2001-2022
Opmerkingen over de site of de Wrekers op het adres: purrr_wrekers@hotmail.com