.

 
 
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina

'Die Rudi Carrell Show' (1969)
 
In 1969 zijn Linda Thorson en Patrick Macnee te gast in de Rudi Carrell show op de Duitse televisie ARD1.

Rudi Carrell geboren als Rudolf Wijbrand Kesselaar op 19 december 1934 in Alkmaar, debuteert als quizmaster op de Nederlandse TV in 1957. In 1964 wordt zijn tv-show 'Het Onbewoonde Eiland' (met Esther Ofarim) bekroond met de Zilveren Roos op het tv-festival van Montreux. Een jaar later gaat Carrell naar Duitsland om er enkele tv-programma's op te nemen. Het bevalt hem zodanig dat hij er blijft, in enkele jaren tijd wordt hij er een zeer gevierd presentator. Carrell overlijdt op 7 juli 2006 aan de gevolgen van longkanker.

'Die Rudi Carrell Show', uitgezonden van 1965 tot 1972 en van 1988 tot 1992, bestaat uit een aaneenschakeling van sketches en liedjes.

Synopsis

Het optreden van Macnee en Thorson begint met kinderen aan de troon van Sinterklaas. Sinterklaas blijkt Patrick Macnee te zijn en Linda Thorson is zijn helper, zwarte Piet. Carrell vraagt vervolgens aan Linda en Patrick om mee te spelen in een sketch, een soort mini Avengers episode.

Het verhaal in het kort: Carrell ontvangt een dreigbrief en vreest voor zijn leven. Hij doet beroep op The Avengers om zijn huis te bewaken. Tara King en John Steed moeten elke verdachte persoon die het huis wil binnendringen tegenhouden. Het optreden eindigt met het zingen van een Duitstalig liedje samen met Rudi Carrell. Thorson's Duits en zang zijn voortreffelijk wat niet kan gezegd worden van Macnee's zangtalent. Hij zingt zelf over Steed: "…er kan nur nicht singen".

Media © ARD
Videoclips
Sample clip
DVD/VHS
Tekst


Niet beschikbaar.
Foto's

Patrick Macnee, Linda Thorson & Rudi Carrell
Terug naar Linda Thorson 1961-1980
Terug naar Patrick Macnee 1961-1980
Overzicht meer Wrekers
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina
Begin van de pagina
Inhoud
Startpagina
Pagina werd laatst aangepast op

Images and Sounds: The Avengers © 1961-1969 CANAL+ IMAGE
Copyright - Disclaimer - Privacy © PURRR: The Avengers - De Wrekers 2001-2021
Opmerkingen over de site of de Wrekers op het adres: purrr_wrekers@hotmail.com