Frank Vereeken

MATERIAAL

Food techniek


 

 

Mijn keukenmateriaal


1.Kookpannen Demeyere "Atlantis" reeks    

Marmite (hoogte groter dan diameter), ronde vorm
Rondeau (ronde vorm, hoogte gelijk aan diameter)
Russe (ronde vorm, hoogte gelijk aan diameter voorzien van deksel en steel)
Braisière: (ronde vorm, hoogte kleiner dan de diameter, met deksel en handvaten)

Sautoir (ronde vorm en rechte randen, hoogte kleiner dan de diameter, met steel en deksel)

Sauteuse (zoals de sautoir maar met konische schuine wanden en kleiner)

Braadslee
Poissonnière (tefal)
Braadpan
Koekenpan
Grilpan (smeedijzer)
Coquotte (la cousance-staub)


2.Oven en fornuis


3.Klein materiaal
Deegrol
champignonborstel
chinois (puntzeef groot)
brideernaald en lardeernaald
mandoline (roestvrij staal)
pasteivormen
pollepels
roerzeef
schuimspaan
snijplanken
spuitmonden
spuitzakken
taartvormen
tamis of haarzeef
uitsteekvormen
kerntemperatuurmeter
Bijl
aardappelboor
kurkentrekker
schaar


4.My knifeshop  

demi-chefmes
dunschiller
fileermes
officemes
canneleermes
aardappelboor en appelboor
uitbeenmes
vleesvork
paletmes
chefmes
wetstaal

 











Frank Vereeken, ik denk, beleef en schep

Belgium

(c) frank vereeken