St.-Kristoffel Londerzeel

WELZIJNSSCHAKELS

Armoede is financieel tekort hebben. Zo denken de meeste mensen erover en dat klopt ook. Maar daarmee is niet alles gezegd. Armoede is niet alleen een kwestie van minder hebben dan de anderen in de maatschappij. Armoede is ook uitgesloten zijn van een aantal mensenrechten die voor iedereen tellen en die iedereen in onze samenleving vanzelfsprekend vindt. . . 

Met een groep vrijwilligers willen we de strijd aangaan tegen armoede, sociale uitsluiting en vereenzaming in onze omgeving. We zoeken samen naar uitwegen om het isolement te doorbreken. We zoeken naar hoe mensen zich weer goed kunnen voelen. We bemoedigen, luisteren, gaan samen op weg. 

Wij organiseren een eerste activiteit. Wij nodigen u uit op een gezellig ontbijtmoment op zondag 15 september in de kleine zaal van het Gildenhuis. Aanvang tussen 09.00 u. en 10.00 u. tot 11.00 u.

Flyers vind je op verschillende plaatsen: in de kerk, wereldwinkel, werkwinkel, de mutualiteiten... Graag inschrijven voor 10 september. Schrijf je naam en het aantal personen op een briefje en steek het in de brievenbus van Burcht 1 of mail Welzijnsschakellonderzeel@gmail.com - of telefoneer naar 0473 35 02 44.

www.welzijnsschakels.be/

 

                                       

U kunt vragen of opmerkingen over deze website verzenden via deze knop:  kristoffellonderzeel@gmail.com
Laatst bijgewerkt:
30/08/2013

www.londerzeel.tk