St.-Kristoffel Londerzeel

Mannen koken voor vrouwen 2012

(nog vrij jong-) KWB-Londerzeel

 

Zaterdagavond 17 november

Onze jaarlijkse voltreffer! Zwetende mannen druk in de weer om de deadline te halen. Want seffens komen de dames deze, voor sommige heren zeer ongewone arbeid, beoordelen. Bibberwerk. Deze keer wordt Masterchef Bart bijgestaan door Ilse en Mieke. Zij stellen een leuk en betaalbaar menu op en leiden de voorbereiding en werkzaamheden in de keuken! Dus mannen, wees kwiek en vlieg erin!

Op zaterdag 17 november halen de KWB-mannen hun 'beste pollepel' boven om de dames en kids lekker te verwennen. De mannen die graag meewerken worden om 15u00 verwacht in het Gastronomisch Werkatelier van het Londerzeelse Gildenhuis. De vrouwen en kinderen kunnen om 19u00 stipt aanschuiven in de kleine zaal, voor het eerste aperitief en de lekkere hapjes …

De uitdaging voor de dappere mannen:

Een smaakvolle lunch met aperitief, voor-, hoofd- en nagerecht bij elkaar kokkerellen voor de prijs van 11 euro pp.

De uitdaging voor onze dames:

" Genieten zonder al te véél commentaar (Eddy's woorden, niet de mijne) en dit later thuis zelf eens nadoen, een kleine wederdienst!

Snel inschrijven bij Hubert is de boodschap. Waar wacht u op!

Graag vóór 12 november via mail: raedemaeker.h@telenet.be (nieuw emailadres!)

NIEUW: Een leuke maar vroege ervaring.

Bart kiest de beste ingrediënten op de vroegmarkt in Brussel. De Brusselse Vroegmarkt is beroemd voor haar streekeigen producten en haar internationaal aanbod van 'marktverse' kwaliteitsproducten. In de hallen bieden 150 handelaars hun producten aan! Een verrassend schouwspel, een interessante ervaring. Wil je deze markt ook leren kennen, ga dan gewoon mee met Bart. Telefonisch af te spreken op 052/55 09 75 (Bart & Ilse).

 

                                       

U kunt vragen of opmerkingen over deze website verzenden via deze knop:  kristoffellonderzeel@gmail.com
Laatst bijgewerkt:
10/11/2012

www.londerzeel.tk