St.-Kristoffel Londerzeel

BROEDERLIJK DELEN

Jaarlijkse Huis-aan-huis omhaling

Naar jaarlijkse gewoonte doen wij tijdens de vastentijd een huis-aan-huis omhaling ten voordele van Broederlijk Delen. In alle brievenbussen van de parochie werd daartoe rond 12 maart een brief en omslag verspreid. Tijdens het komend weekend, van 16 tot 19 maart, worden de omslagen met de giften opgehaald door de Medewerker(s) die op de brief vermeld zijn.

Dit jaar staat Guatemala in de kijker. De opbrengst van de omhaling gaat naar de projecten in dat land, maar ook naar de 230 andere projecten van Broederlijk Delen in de derde wereld. Oprechte dank aan de milde schenkers en aan alle Wijkverantwoordelijken voor hun medewerking.

Woensdag 7 maart

Informatieavond Broederlijk Delen

U bent allen uitgenodigd op een gezellig samenzijn om 19.30 u. in het Gildenhuis. Na een lekkere pannenkoek volgt nieuws over het Federatieblad en uit de Parochieploeg, en de voorstelling van het thema van Broederlijk Delen.

Luc Valvekens, oud-pastoor te Merchtem, nam vorig jaar deel aan de inleefreis van Broederlijk Delen naar Guatemala. Met zijn verhaal over die reis toont hij ons aan hoe groepen mensen daar hun eigen plannen uitvoeren en welke ondersteuning zij van Broederlijk Delen ontvangen.

Daarna wordt het verloop van de huis-aan-huis omhaling besproken, en ten slotte worden de omslagen voor die omhaling verdeeld. 

Naar jaarlijkse gewoonte wordt rond half vasten een Huis-aan-huis omhaling voor Broederlijk Delen gedaan door een 70-tal plaatselijke vrijwilligers. Zij zullen daartoe rond 12 maart aan alle inwoners van de parochie een brief bezorgen met een bondige informatie over de projecten van Broederlijk Delen in Guatemala. De bijgevoegde omslagen zullen van 16 tot 19 maart opgehaald worden.

Vooral de Medewerkers van Br.Delen, Federatieblad en Parochieploeg worden op deze avond verwacht, maar iedereen is welkom.

 

                                       

U kunt vragen of opmerkingen over deze website verzenden via deze knop:  kristoffellonderzeel@gmail.com
Laatst bijgewerkt:
15/03/2012

www.londerzeel.tk