St.-Kristoffel Londerzeel

      

Receive the Power III, een dynamische jongerendag

Hallo viaVIA'ers,

onze volgende activiteit is al op zaterdag 7 mei. We gaan op verplaatsing naar Groot Bijgaarden. Wij organiseren dit niet zelf en daarom is het een beetje speciaal. 
De uitnodiging vinden jullie hieronder.
Inschrijven gebeurt op 2 manieren: op de onderstaande website voor de activiteiten en via mail (ingeaelbrecht@hotmail.com) voor het vervoer.
Op de dag zelf is Inge niet telefonisch bereikbaar. Aan de ingeschrevenen wordt op tijd de juiste coördinaten meegegeven.

Belangrijk voor de ouders: een deel van de begeleiding kan zelf niet mee dus zoeken we echt wel auto's om 's morgens en 's avonds te rijden. Geef ook een seintje als je het onderling al  regelt. Zowel viaVIA 1 als viaVIA 2 doen mee aan deze activiteit.

Groetjes,
viaVIA begeleiding

Hey jong volk,

 

Op 7 mei is er Receive the Power III, een jaarlijkse ontmoetingsdag voor jongeren (van 12 t/m 30 jaar). Het christelijk geloof geeft jonge mensen kracht … Maar hoe gebeurt dat? Zeker niet via saaie uiteenzettingen. Op deze dag worden jongeren enthousiast gemaakt via een mix van actieve workshops, animatie, lekker eten en geweldige optredens.  

Zoveel jongeren, zoveel interesses... daarom zijn er diverse keuzeprogramma’s waardoor jongeren hun eigen programma kunnen samenstellen. Er is een apart programma voor 12+, 16+ en begeleiders. Daarnaast is er randanimatie en een uitgebreide informatiemarkt. De dag wordt afgesloten met een inspirerende eucharistieviering.
 
Klik naar www.receivethepower.ijd. be om in te schrijven. Alles à la carte!

 

Plaats van gebeuren: Don Bosco, Hendrik Placestraat 44-46, 1702 Groot-Bijgaarden
Begin: 9u30
Einde: 17u30
Inkom bedraagt 10 euro

 

RTPIII op facebook!
Wil je fan worden van onze jongerendag? Surf dan naar http://www.facebook.com/ profile.php?id=1310042074#!/ event.php?eid=162820617102752 sluit je aan bij de aanwezigen of klik op de ‘Delen’-knop.  Via deze weg willen we onze deelnemers in de watten leggen. Iedere woensdag verrassen we met amusante en originele wedstrijden waarbij coole prijzen te winnen zijn. Treed dus toe tot ons vriendenclubje.
Men zegge het voort!

 

                                       

U kunt vragen of opmerkingen over deze website verzenden via deze knop:  kristoffellonderzeel@gmail.com
Laatst bijgewerkt:
29/12/2011

www.londerzeel.tk