St.-Kristoffel Londerzeel

Sint-Hubertusviering op 25 oktober 2009

Sint-HubertusvieringDe Sint-Hubertusviering in de parochie Sint-Kristoffel werd nieuw leven ingeblazen door de jacht- en alpenhoorngroep The Greenfields in 2005. Omdat het een enorm succes was, werd besloten om er een jaarlijkse activiteit van te maken. De viering krijgt meer en meer belangstelling. Het decor van domein De Burcht en het aangepaste programma dragen hier zeker toe bij.

Op het Heldenplein vertrekken de paarden, ezels en koetsen voor een tochtje door de gemeente. Tijdens de eucharistieviering, die wordt opgeluisterd door de jacht- en alpenhoorns, vindt de broodjeswijding plaats. Daarna wordt iedereen verwacht voor de dierenwijding en broodjesuitdeling op domein De Burcht. Alle huisdieren, groot en klein, zelfs de knuffeldieren van de allerkleinsten zijn welkom. Bij hun aankomst maken de paarden nog een optocht rond de burchttoren onder jachthoorngeschal. Er zijn ook gastoptredens ; ondermeer het paardenshowteam Passion Baroque, hondenschool De Mast, roofvogels van Falco en de ezelhuifkar van Kodiel passeerden de revue. Klik hier op de Affiche

Organisatie: Jacht- en Alpenhoorngroep The Greenfields ism de Koninklijke Sint-Hubertusgilde De Linde, Kerkraad, Landelijke Gilde, Parochie Sint-Kristoffel en het gemeentebestuur.

Meer info: François Cnapelinckx, tel. 052 30 48 34, manager@thegreenfields.be

 

                                       

U kunt vragen of opmerkingen over deze website verzenden via deze knop:  kristoffellonderzeel@gmail.com
Laatst bijgewerkt:
29/12/2011

www.londerzeel.tk