St.-Kristoffel Londerzeel

GEZINSBOND

PERU

Een bestemming waar ook jij van droomt? Of misschien ben je er al geweest en wil je terug beleven wat je daar hebt ervaren?

Hobbel mee in een buggy door de woestijn, bewonder de populatie zeevogels en zeezoogdieren op de Galāpagos van de armen, hang in een klein vliegtuigje boven  de aardtekeningen uit de Nascatijd.

Geniet van adembenemende vergezichten en het zicht op besneeuwde toppen van de Andes. Tuur mee in de diepste canyon ter wereld, observeer de machtige condor en snuif de authentieke sfeer op in de bergdorpjes.

Kuier mee door de prachtige Incasites in Cusco, in de heilige vallei en tussen de ruīnes van Machu Picchu. Vaar mee op het Titicacameer en ga aan wal op rieteilanden van de Urosindianen.

Beeld, tekst en Peruaanse  muziek portretteren dit prachtige land dat werd bezocht met de reisorganisatie Gezinsvakantie - Familiatours eind april.

Beleef het allemaal samen met Guido Pas en Maria Moerenhout en hun medereizigers.

Welkom op zondag 13 september om 15u in de pianozaal/bar van de gemeentelijke academie voor muziek, woord en dans, Mechelsestraat 63; 1840 Londerzeel.

Inkom gratis.

 

                                       

U kunt vragen of opmerkingen over deze website verzenden via deze knop:  kristoffellonderzeel@gmail.com
Laatst bijgewerkt:
15/10/2011

www.londerzeel.tk