St.-Kristoffel Londerzeel

Gezinsbond Londerzeel-centrum

 

GEWIJZIGD PROGRAMMA VOOR 26/12/08

Kindertheater Smos liet ons op donderdag 4 december weten dat zij door ziekte van verschillende familieleden van het gezelschap genoodzaakt zijn het theater Banalulu af te gelasten.

Wij gingen op zoek naar een vervangend programma, vonden geen theater of poppenspel maar wel :

CLOWN JONAS OP DOORREIS

Clown Jonas en Evelien staan klaar om op te treden. Alle kinderen zitten rustig te wachten. Maar opeens blijkt dat EVELIEN spoorloos verdwenen is.  Niemand heeft haar gezien, niemand heeft haar gehoord. Is ze gaan lopen, heeft zij een ander vriendje, is zij misschien verdwaald, ontvoerd, of wil ze Jonas gewoon een poets bakken?

Er staat JONAS niets anders te doen dan te beginnen met het circus. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De dieren maken zich ongerust, niemand heeft zin om mee te doen en alles mislukt. Van de nood maakt hij dan maar een deugd: met de voorwerpen die hij ‘toevallig’ vindt, probeert hij het publiek bezig te houden.

FAMILIESPEKTAKEL dat geschikt is voor een groot publiek: de combinatie clown en extravagante poppen blijft de kinderen en volwassenen fascineren. En als het jonge volkje zelf het podium mag bestijgen, dan kan de pret niet op. De gags volgen elkaar op in een onmogelijk tempo.

GTIL Daalkouter Londerzeel om 14u30; deuren 14 u.

Inkom: leden londerzeel-centrum 2 Euro; andere leden 2,5 Euro; niet-leden 4 euro, begeleidende volwassenen welkom aan dezelfde prijs.

 

                                       

U kunt vragen of opmerkingen over deze website verzenden via deze knop:  kristoffellonderzeel@gmail.com
Laatst bijgewerkt:
13/03/2013

www.londerzeel.tk