ONZE JAARLIJKSE BARBECUE
Onze Barbecue gaat dit jaar door op 21 augustus in het Parochiecentrum van Huizingen, Menisberg 7 te 1654 Huizingen en start vanaf 12 uur.

 

Gezien het succes van de vorige jaren, hebben we nogmaals gekozen voor een varken aan het spit, gebraden door specialisten.

 

De zeer democratische prijs bedraagt 20,00 € per persoon – 12,00 € voor de kinderen onder de 12 jaar.

 

U krijgt een aperitief, vlees en salade naar believen, koffie en taart en twee drankbonnen voor water en bier. De wijn is afzonderlijk te betalen.

 

Mocht het weer niet meevallen, dan kunnen we confortabel binnen zitten. Maar we duimen!

 

Allen samen willen we er, zoals elk jaar, een vriendenfeest van maken voor iedereen. Breng gerust uw familie, vrienden en kennissen mee.

 

Mogen wij u echter één ding vragen? Laat ons ten laatste op donderdag 18 augustus weten met hoeveel personen u komt. Het gewicht van het varken en onze aankopen hangen er van af! Voor de reservatie telefoneer je naar Suzanne op het nummer 02/380.89.60. Er is een antwoordapparaat. Dank bij voorbaat.

 

Hoe bereikt men het Parochiecentrum van Huizingen?

Komt u van Brussel via de ring, afrit 20 Huizingen nemen, rechtsaf,  eerste straat rechts  “Huizingen Centrum” Devillersstraat nemen, aan het kruispunt rechtdoor – Menisberg. Ingang Parochiecentrum links. Parkeren kan op de binnenkoer. Barbecue achter het gebouw.

Komt u van Halle, in Huizingen rechtover “Hof ten Blote” “Huizingen Centrum” nemen. Idem als hierboven.

Voor de kaart: klik HIER

 

 

WE VERWACHTEN U TALRIJK!

 

 

 

 

Terug naar startpagina