Page normale sans titre
Toeristische foto's
van Gent
Geen data limiet
"Zo gezellig is Gent
Gent de gezelligste stad van Vlaanderen? Wie de stad een beetje kent, vindt de keuze van de jury van Toerisme Vlaanderen de logica zelf. Want je hoeft niet in Gent te wonen om te voelen hoe de stad gemoedelijkheid koppelt aan veelzijdigheid; creativiteit aan respect voor het verleden; en een rebelse geest aan bescheidenheid en authenticiteit."
Bron: De Gentenaar 30/10/2004
Gezelligste stad
met dank aan Gentenaren
Vanaf 1 januari 2005 mag Gent de titel voeren van Gezelligste Stad van Vlaanderen. 2005 moet dan ook het gezelligste jaar tot dusver worden in de geschiedenis van Gent. Waar mogelijk krijgen evenementen een gezellig
extra en zullen nieuwe gezellige evenementen en arrangementen worden bedacht en ontwikkeld. In het dossier dat Gent indiende bij Toerisme Vlaanderen profileerde Gent zich nadrukkelijk als anders en eigenzinnig gezellig: warm, welkom, open, levendig, tintelend, sprankelend, altijd bewegend, nooit vervelend en eeuwig tot de verbeelding sprekend. Een onafhankelijke jury koos Gent unaniem als winnaar. De Gentenaren mogen daar terecht fier op zijn want tenslotte zijn zij het die de stad op hun eigenwijze manier zo gezellig maken.

Info: Dienst Toerisme Gent, Predikherenlei 2, 9000 Gent
T 09 266 56 60, toerisme@gent.be,
Website:
http://www.visitgent.be
Bron : Stadsmagazine Gent December 2004
Max 250 MB data per maand
Page normale sans titre