Radio Del Sol met podium animatie en diverse optredens op avondmarkt te Geraardsbergen vrijdag 27 juni van 18 tot 21u (marktplein)
Radio Del Sol is sinds 19 oktober 1980 , meer dan 20 jaar de meest beluisterde vrije radio uit de denderstreek en het pajotteland. 24 uur per dag de mooiste muziek , de luistercijfers bewijzen het alweer , samen met zuster station Rds goed voor meer dan 50.000 luistereaars.
 
Muziekformat :
Het succes van de Del Sol formule is een gevarieerde muziekkeuze zoals : 60's - 70's - 80's - 90's... tot de grooste hedendaagse nationale, internationale en nederlandstalige hits. Digitaal en computergestuurd
Lokale Info :
Verenigingen kunnen gratis hun activiteiten laten omroepen in de lokale info kalender, stuur jou berichten minimaal 14
dagen voor aanvang naar Bart Vermeer Produkties : Geraardsbergsestraat 22 - 9400 Ninove, fax naar 054/33.76.17
of mail naar bart.vermeer@pandora.be klik hier voor de kalender.
www.showbizzsite.be
Del Sol Concerten :
Komende Del Sol Concerten in CC De Plomblom te Ninove
Zondag 21 september om 20u
Will Tura Herfsttoer
Zaterdag 13 december om 20 uur
Frans Bauer en Corry UItverkocht !!!
Donderdag 25 december om 20uuur
32ste Paul Severskerstshow
 
Voor kaarten en info enkel en alleen bij Del Sol Music - Geraardsbergsestraat 22 - 9400 Ninove Tel: 054/33.62.17 of mail: bart.vermeer@pandora.be
Open dinsdag tot zaterdag van 9 tot 19 uur doorlopend - zaterdag tot 18 uur- Zondag , maandag en feestdagen gesloten
Verslag van de Paul Severs Kerstshow van vorig jaar

Zoals reeds vooraf beloofd, werd alweer een heel speciale avond. Onder luid applaus werd hij onthaald, Paul daalde neer als een engel uit de lucht. Paul Severs kan rekenen op een groot aantal trouwe fans, waaronder een groot aantal Franstaligen. Velen onder hen waren naar Ninove afgezakt om hun idool aan het werk te zien. Hij trakteerde zijn publiek op hits van vroeger en nu, steeds begeleid door zijn danseressen of door de jeugdige dansgroep van Natasja. Voor deze jonge vedetten was het een ware belevenis om met zo'n bekende zanger te kunnen optreden.

Dat ook de geroutineerde vedetten net voor een optreden nog last hebben van plankenkoorts, konden wij met eigen ogen vaststellen. Enkele minuten voor de start van het concert liep een zeer zenuwachtige Paul Severs te ijsberen achter de coulissen. Nog even wat rekoefeningen en toen was hij er klaar voor.

Ook voor deze 31 ste Kerstshow was De Plomblom volgelopen.Niet minder dan 2 x 17 liedjes in één vloeiende reeks. Het moet gezegd, ook in het laatste van de rij legde Paul Severs evenveel pit en enthousiasme als aan het begin van zijn show.

Voor het twee gedeelte van start ging, werd naar goede jaarlijkse gewoonte een gelukkige winnaar bekend gemaakt. Dit jaar kreeg Nicole Delepee uit Ronse de gouden ketting, geschonken door Paul Roelandt uit Denderhoutem. ,,Ik ben al jaren een trouwe fan van Paul Severs en kom al 20 jaar naar zijn kerstconcerten in Ninove.
Na de cérémonie protecolaire begon het tweede shwogedeelte met liedjes uit het grote Paul Seversrepertoire. Net als na de vorige edities zagen we niets dan blije gezichten toen de mensen de zaal verlieten. Ook Paul Severs zelf en de organisatoren straalden na afloop en besloten ter plekke om ook volgende jaar door te gaan met de kerstshow. Om kaarten te bestellen voor de 32ste editie is het uiteraard nog te vroeg, maar we brengen jullie tijdig op de hoogte.
 

Klik hier voor een volledig fotoverslag:

Drive In :
De Radio Del Sol drive in show met u muziek, de muziek van Radio Del Sol voor alle feesten: huwelijk, bedrijfsfeesten, receptie ,kommunie, td's enz, steeds de beste muziek en dj's - voor meer info
bel naar 054/33.62.17, fax 054/33.76.17. of mail bart.vermeer@pandora.be
Vooraarsprogrammatie :
Van Maandag tot Vrijdag
Zaterdag
Zondag
07 u : ochtendspits
07 u : ochtendspits
07 u : ochtendspits
09 u : ochtendspits
09 u : Hello Weekend
11 u : Hello Weekend
10 u : Hits In De Spits
10 u : Hello Weekend
12 u : Op Verzoek
12 u : Middagspits
12 u : 1 u muziek in je moedertaal
14 u : - Muziekcocktail
14 u : Hitcocktail
14 u : Muziekcocktail
16 u : De Avondspits
16 u : Hits in de spits
15 u : Hits In De Spits
18 u : Non Stop
18 u : BNon Stop
18 u : Non Stop
20 u : Be Cool
 
Radio Del Sol "de mooiste muziek" Live vanuit Ninove op 106.2 Fm
Voor info en publiciteit - Bart Vermeer Producties : Tel : 054/ 33.62.17 - Fax 054/ 33.76.17 of bart.vermeer@pandora.be
 
Heb jij het presenteren in je bloed, je bent jong en je wil wat, sluit je dan aan bij de Del Sol Crew want we zijn nog steeds op zoek naar creatieve en dynamische radio presentators, voor meer info bel naar Frank Heuten op 054/33.62.17.