Startpagina. Overzicht en navigatie van de website Bezoek aan de fruittuin. Wie zijn we? Overzicht activiteiten Fruitwerkgroep VELT-Beernem. Fruitboomactie VELT Beernem-Wevelgem-Menen. Fruitige LINKS.

Info over de verschillende rassen kan je terugvinden via de knop:   Rassenlijst fruitboomactie VELT Beernem-Wevelgem_Menen.


De "Fruitboomactie VELT-Beernem-Wevelgem-Menen 2021" is enkel voor Velt-leden, en loopt van 15 augustus 2021 tot en met 15 september 2021. Enkel gedurende deze periode kan besteld worden. De levering is dan voorzien voor eind november - begin december. Info kan het ganse jaar door verkregen worden.
Hou u aub stipt aan de einddatum van 15-09-2021, zowel voor het bestellen als voor het betalen. Anders hebben wij een probleem om de bestelling tijdig door te sturen, waardoor soms enkele artikelen niet meer vooradig zijn.


Let op: vanaf 2016 kunnen enkel nog de RGF rassen bekomen worden met RGF echtheids certificaat, waarvoor er 2 Euro extra wordt aangerekend.


Het bestelformulier voor de fruitboomactie kan je vanaf 2021 enkel nog in een Excel formulier downloaden, invullen en terugzenden. Wil je het echter afdrukken om manueel in te vullen, en dan zo opsturen of binnenbrengen, dan is dit ook geen probleem.


Het bestelformulier "2021_Bestellijst_VELT_Fruitboomactie.xls" kan je downloaden door » HIER te klikken.
 1. Eerst de gedownloade file "2021_Bestellijst_VELT_Fruitboomactie.xls" opslaan op uw computer.
  • Opslaan via "Bestand - Opslaan als".
  • Of, via de instructies te volgen die op je scherm komen.
  • Of, "Rechts klikken" op de hierbovenstaande »HIER , en gebruik maken van "Doel opslaan als".
 2. De gedownloade file "2021_Bestellijst_VELT_Fruitboomactie.xls" sluiten.
 3. De opgeslagen file "2021_Bestellijst_VELT_Fruitboomactie.xls" van op je computer dan openen en de lijst invullen, terug opslaan, en terugsturen.
  • Dit kan als bijlage van een e-mail, of door op de brievenbus te klikken die op het blad "BESTELLER" terug te vinden is.

LET OP: Bij het openen van het bestelformulier "2021_Bestellijst_VELT_Fruitboomactie.xls" krijg je volgende meldingen te zien:
1 - BEVEILIGDE WEERGAVE Let op - bestanden van internet kunnen virussen bevatten. Als u het bestand niet hoeft te bewerken, kan je beter in de Beveilgde weergave blijven. Daar er bepaalde velden moeten ingevuld worden, klik je op Inhoud inschakelen.
2 - BEVEILIGINGSWAARSCHUWING Macro's zijn uitgeschakeld. Daar er bepaalde macro's nodig zijn om een samenvatting van de bestelling te maken en het bestelformulier via internet te verzenden met een klik op de brievenbus, klik je op Bewerken inschakelen.

Als je de ingevulde bestellijst "2021_Bestellijst_VELT_Fruitboomactie.xls" wil verzenden via een klik op de brievenbus, krijg je volgende melding te zien:
Melding bestellijst verzenden. Klik op "Ja", zo wordt de bestellijst via je Outlook verzonden. Indien dit niet lukt, kan dit aan een instelling van je computer liggen. Je kan dan ook het ingevulde bestelformulier, die je opgeslagen hebt op je computer, als bijlage van een e-mail naar ons toe sturen.

Nieuwe VELT Fruitboomactie.


Je kan enkel als VELT lid deelnemen aan deze fruitboomactie, om het even bij welke afdeling je bent aangesloten.

Bestellen, betalen en afhalen enkel mogelijk bij de fruitwerkgroepen VELT-Beernem en VELT-Wevelgem-Menen. Waar je de bestelling plaatst, daar ga je de bestelling ook afhalen.
Bestelling en betaling moet OK zijn vr 15-09-2021.
Levering voorzien eind november, begin december. U wordt verwittigd.

Waarom we deze "Nieuwe VELT Fruitboomactie" verderzetten: Dus meer dan reden genoeg om een poging te ondernemen om de fruitboomactie een nieuw leven in te blazen.

We rekenen dan ook op uw steun voor de vernieuwde fruitboomactie.

De fruitwerkgroep VELT Beernem en VELT Wevelgem-Menen.

Bestelformulier:
Om ecologische redenen worden de bestelformulieren het liefst van deze website gedownload. Mensen die geen computer hebben, kunnen altijd beroep doen op een collega, of een bestellijst aanvragen bij:
Fruitwerkgroep VELT-Beernem. Tel.: 0485/55 12 64.
Pieterjan D'Haeninck
Kanunnik Davidstraat 40A
8730 Beernem.

Of bij: VELT-Wevelgem-Menen. Tel.: 056/53 03 21.
Groenestraat 153
8930 Menen

Bestelling en betaling moeten binnen zijn vr 15-09-2021.
Een bestelling is definitief NA betaling.

Terug naar het begin van de bladzijde.