Home
 Toekomst
 Feiten
 Medisch
 ECE
 Links
Picture

Deze webpagina's over fretten werden samengesteld uit ontevredenheid met het bestaande aanbod Nederlandstalige fretteninformatie.
Is er al informatie over de fret beschikbaar dan blijft deze meestal beperkt tot: “ik ben een fret”, “dit is mijn Latijnse naam”, “zo verzorg je mijn oren, nagels en vacht” en “zo zie ik er uit”, gevolgd door een hele zwik foto’s.
 

Waarschijnlijk allemaal goed gemeend maar er is nu éénmaal meer onder de zon dan weetjes over nagelknippen, oortjes proper maken en de wasbeurt van de fret en zelfs tegen deze basiskennis wordt er nog dikwijls zwaar en genoeg gezondigd.

Ook merkten we bij jarenlange contacten met andere        frettenliefhebbers dat er buiten deze basiskennis eigenlijk nog
zoveel niet gekend is over de gevorderde verzorging en medische begeleiding van fretten.

Dit is voor een groot deel te wijten aan de onbeschikbaarheid van informatie in het Nederlands of de totale overdondering van de lezer door een hele rits duistere medische termen. 

Wij hebben ons tot doel gesteld hierop in te spelen en een voor
iedereen verstaanbare informatiebron op te bouwen, uit te breiden en via deze weg verder te verspreiden.

Daar het de bedoeling is dat dit een langdurig lopend project wordt zal de opbouw van de pagina's over langere tijd lopen. Ja, van tijd tot tijd zelfs compleet veranderen indien we zelf fout zitten en we er met serieuze bewijzen op gewezen worden. Dus, het loont  zeker de moeite regelmatig eens langs te komen en nieuwe of bijgewerkte informatie op te pikken.

Nog een laatste goede raad: wij verkondigen hier niet “De Blijde Boodschap”, leg je oor bij verschillende mensen te luister en leer zelf uit verschillende informatiebronnen het nodige te distilleren.


Tijd om af te stappen van voorgekauwde (halve) waarheden.
Tijd om af en toe ook eens (af) te vragen: WAAROM!
            
Opbouwende reacties via
email worden zeker op prijs gesteld.
            
            
                                       Het FerretPower-team.
            
 

[Home] [Toekomst] [Feiten] [Medisch] [ECE] [Links]