.

 
 
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina

'Miss Universe' (1986)
 
In 1986 was Patrick Macnee één van de juryleden bij de Miss Universe verkiezing. Naast Macnee bestond de jury uit Don Correia, Paloma San Bessilio, Harry Langdon, Soon-Tek Oh, Shawn Weatherly, Jose Quintero, Kristy McNichol, Willard Pugh, Lupita Ferrer, Jerry Timm en Sandy Duncan.

De verkiezing dat jaar werd gewonnen door Miss Venezuela Bárbara Palacios Teyde, tweede werd Miss U.S.A. Christy Fichtner en derde Miss Colombia Maria Mónica Urbina. Deelnemers voor België en Nederland in 1986 waren respectievelijk Goedele Liekens en Caroline Veldkamp.

De Miss Universe verkiezing is een jaarlijkse schoonheidswedstrijd die voor het eerst werd gehouden in 1952. De verkiezingen zijn de Amerikaanse tegenhanger van de Britse Miss World verkiezingen, die sinds 1951 gehouden worden. Van 1952 tot 1960 werd de verkiezing georganiseerd in het Californische Long Beach. Daarna verhuisde de verkiezing naar Miami Beach in Florida, gaststad van 1960 tot 1972. In 1972 werd de verkiezing voor het eerst buiten de VS georganiseerd.

Media © Miss Universe Organization / CBS
Videoclips
Sample clip
DVD/VHS
Miss Universe


Niet beschikbaar.
Foto's

Patrick Macnee
EXTERNE LINKS
Terug naar Patrick Macnee 1981-2000
Overzicht meer Wrekers
Vorige paginaTerug naar de inhoudstafelVolgende pagina
Begin van de pagina
Inhoud
Startpagina
Pagina werd laatst aangepast op

Images and Sounds: The Avengers © 1961-1969 CANAL+ IMAGE
Copyright - Disclaimer - Privacy © PURRR: The Avengers - De Wrekers 2001-2020
Opmerkingen over de site of de Wrekers op het adres: purrr_wrekers@hotmail.com