Bartholomees Peter

Uw partner in de verkoop van bakkerijmachines, bakkerij- en ijsverpakking, ijsmachines en verkoopautomaten.


Wie ben ik:

Ondertussen ben ik reeds meer dan 30 jaar actief in de bakkerijwereld. In beginfase ben ik gestart met de verkoop van bakkerijgrondstoffen. Met die ervaring op zak heb ik 18 jaar later de beslissing genomen om de verkoop te gaan realiseren van bakkerijmachines, bakkerijverpakking, ijsmachines en verkoopautomaten, dit alles in dienstverband. Gezien de jarenlange ervaring in desbetreffende sectoren ben ik sinds 1 januari 2020 gestart als zaakvoerder van de firma "Bartholomees" waarbij ik de verkoop van voornoemde zaken uitoefen.

 

Waarvoor kan u bij me terecht:

Voor bakkerijmachines, ijsmachines en verkoopautomaten (zoals daar zijn: broodautomaten, drankautomaten, snackautomaten, fruitautomaten, bloemenautomaten, vakjesautomaten,....) is er een duurzame samenwerking met de firma "bakktrade" uit Geel. Uiteindelijk werd deze partner gekozen voor het uitgebreide assortiment, de perfecte service 7/7 dagen 24/24 uur, de deskundigheid, de ervaring en de marktkennis.

Voor verpakkingsmaterialen naar de bakkerij en ijsbereiders toe, zoals daar zijn: papieren of plastic broodzakken, pistoletzakken, taartdozen, buchedozen, stickers, rondels, cuvettes, ijspotjes, ijsdozen, clair-o-pack, charcuteriepapier,... zowel met gepersonaliseerde bedrukking als met standaard bedrukking, is er een duurzame samenwerking met de firma "Driesenfoods" uit Herentals. Ook reclamedrukwerk op broodzakken hoort bij het aanbod. Uiteindelijk werd deze partner gekozen omdat hij reeds decennia lang werkzaam is in de bakkerijsector en daar een zeer goede naam en faam heeft verworven. Ook naar distributie en drop-off is Driesenfoods voor mij de beste keuze gezien hun integratie in de bakkerijsector en in de ijssector.

De duurzame samenwerking met deze twee bedrijven moet er voor zorgen dat u als klant accuraat en snel bediend wordt en dat u kwaliteit krijgt voor uw centen. Zelf blijf ik daarbij uw persoonlijk aanspreekpunt waarbij ik zorg voor het contact, de verkoop, de verwerking van de orders, het in goede banen leiden van de technische ondersteunig, advies, ....

 

 

Ik hoop dat we in de toekomst samen zaken kunnen en verder kunnen blijven doen. Op mij kan u in ieder geval rekenen.

Bakkerijmachines - IJSMACHINES - VERKOOPAUTOMATEN - BAKKERIJ- en IJSVERPAKKING


Email : info@bartholomees.be

Website : www.bartholomees.be

Website voor bakkerijmachines, ijsmachines enverkoopautomaten : link, klik hier

Phone : +32 496 06 88 80

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/peter-bartholomees-26954438