Peter_Vandermeersch_DeStandaard_4442(low).jpgGeertMak.jpg

En als u werkelijk wilt grasduinen in 65 jaar wereldgeschiedenis, dan kunt u ook de internetdatabase raadplegen, die maar liefst 120.000 artikelen van 1946 tot heden bevat!

Tekstvak: Méér inlichtingen of een gratis proefnummer?
Klik op de knop “Aanvraag informatie” hiernaast.

Internet, televisie, radio, Ipad, Iphone, kranten, tijdschriften: een waterval van informatie die u elke dag overspoelt. Het wordt onmogelijk om hoofd– en bijzaken van elkaar te onderscheiden en dan wordt informatie zéér vluchtig en feiten kunnen nauwelijks meer met elkaar in verbinding kunnen worden gebracht.

Het KEESINGS HISTORISCH ARCHIEF is opgericht in 1931 en brengt maandelijks in gedrukte versie én via internet een overzicht van alle politieke, sociale en economische wereldgebeurtenissen.

 

Bondige en objectieve verslaggeving op hoog niveau, gebaseerd op betrouwbare bronnen in binnen- en buitenland. De gedrukte versie brengt u in maandelijkse afleveringen de actuele nieuwsfeiten, en de website bevat het archief van alle artikelen vanaf 1946 tot vandaag met een krachtige zoekmachine.

Het comité van aanbeveling van het Keesings Historisch Archief bestaat voor Vlaanderen uit:

 

· Prof. Mr. Erik Brewaeys, hoogleraar Vrije Universiteit Brussel, lid Raad van State, Voorzitter van de Raad voor de journalistiek.

· Dr. Herman de Croo, gewezen voorzitter van de Kamer van Volksvertegenwoordigers, Minister van Staat.

· Prof. Leo Tindemans, voormalig Minister-President, Minister van Staat.

· Peter Vandermeersch, voormalig hoofdredacteur van De Standaard en het Nieuwsblad.

· Manu Ruys, voormalig politiek hoofdredacteur van De Standaard.

Elke maand ontvangt u een aflevering van 64 pagina’s per post. Uitsluitend nationale en internationale berichtgeving die voor het wereldgebeuren van belang zijn! Handig ingedeeld per continent, land en per thema. U leest rustig vanuit uw zetel en blijft via gecomprimeerde, objectieve informatie op de hoogte van het hedendaagse wereldgebeuren.

Objectieve berichtgeving sinds 1931

Hoofdzaken van bijzaken onderscheiden.

Lukt het u nog?

Peter VanderMeersch, voormalig hoofdredacteur van de Standaard en het Nieuwsblad, en dagelijks gebruiker van het Keesings Historisch Archief, noemt het synoniem voor woorden als betrouwbaar, juist en genuanceerd.

 

 

 

Geert Mak, auteur van alom geprezen boeken als “de eeuw van mijn vader” en “In Europa”, kwalificeert Keesings Historisch Archief als “het persbureau van het verleden”.

KEESINGS HISTORISCH ARCHIEF

Homepage