We hadden het al een hele tijd verwacht en eindelijk is het zover, de eerste full-cd van onze favoriete band is eindelijk van de persen gerold. Het is gewoon een PRACHTDING geworden. Prachtige stemmen, fantastische muzikanten, een geweldige mixing, knappe lay-out, kortom een juweeltje.

Dit is het resultaat van enkele weken ondergedoken te zitten in de studio. Werk en tijd heeft het zeker gekost maar het resultaat mag er wezen. De cd mag zeker niet ontbreken in uw verzameling. Voor 12.50 heb je hem in je collectie zitten, voor 2.50 meer sturen wij hem nog naar je toe ook. Wil je hem??? ... stuur een mailtje naar Gilbert of geef een belletje. (U kan mailen via deze site)

De thuisbasis heeft de respectievelijke ventjes en papa's dikwijls moeten missen en daarom een dikke merci voor het geduld en de steun van de familie. Bert en Danny krijgen ook een dikke dank voor hun hulp bij het maken van deze CD. Charlotte een dikke kus voor de lekkere koffie, Jan een stevig polleke voor het trekken van de aanhanger. Voorts nog een dankwoordje aan Steven voor de lay-out, aan Pierre voor de fanclub en, last but not least, aan Alex voor het verzorgen en ontwerpen van deze website!

Wie we vooral willen danken zijn onze talrijke fans, voor hun steun en aanwezigheid bij onze optredens. Kortom aan iedereen..............

 Thanks !