Berner Sennenhond                                     Berner Sennenhund                                    Bernese Mountain Dog  


*HOME


WELKOM

*ONZE BERNERS

*PUPS 

FOTO'S

 


Wij Lambert en Lisette wonen in het mooie Haspenpouw in  zuid - Limburg,  Hoeselt.

W
e hebben een kleine liefhebberskennel van Berner Sennenhonden sinds 1994. Wij zijn erkende fokkers van Berners bij st Hubertus en ons streefdoel is een gezonde, vriendelijke Berner Sennenhond te fokken. Hun gezondheid, samen met de hoge leeftijd van onze honden, is hierbij een belangrijke peiler.
Onze Berner Sennen fokhonden, worden geselecteerd en hebben een passend en typisch Berner karakter.

De combinatie van Bernerteef en  Bernerreu moet passend zijn.  Ze zijn HD en ED vrij en moeten afstammen uit uitmuntende en langlevende bloedlijnen.  Al onze honden hebben een stamboom van St.-Hubertus, die aangesloten is bij FCI. Elk Berner Sennennestje wordt bij ons in huis geboren, wat de socialisering van de Berner Sennenpuppies alleen maar ten goede komt. Mede hierdoor krijgen zowel de puppyís als ook hun moeder, onze volle aandacht. Voor ons is het heel belangrijk dat onze Berner Sennenpups een goede en liefdevolle  thuis krijgen. Onze Berner Sennen pups worden opgevolgd door onze dierenarts vooraleer zij naar hun nieuwe thuis gaan.  
Nogmaals onze wens gaat uit naar liefhebbers waar onze Bernertjes ook een goede thuis hebben!
De kennelnaam verwijst naar een plaats uit de omgeving, waar wij wonen en is ook vernoemd in de geschiedenis. Namelijk de motheuvel.
Op ca 250m achter onze woning ligt de "Motheuvel".  Een overblijfsel uit de tiende eeuw en beschermd gebied. 
Als goede Hoeselaar zijn wij erg fier op dit plekje uit het verre verleden ! 

Segers - Schreurs  Lambert & Lisette
Hoogstraat 38      3730 Hoeselt - Belgie

Alvorens U zich op weg begeeft naar ons, kunt U best een afspraak maken via e-mail  motheuvel@scarlet.be - tel, 0032  089 / 51 47 00.

Sinds 1994                                   Berner Sennen van de Motheuvel © 2016                               E-mail