WTC Onder Ons Leuven

Welkom

Geachte bezoeker,

Welkom op de website van Wielertoeristenclub Onder Ons Leuven (WTCOOL). Wij hopen ons via deze weg bekend te maken bij alle fietsliefhebbers, en U vindt hier dan ook heel wat nuttige informatie over onze club en haar activiteiten.

WTCOOL is een groep vrienden van verschillende leeftijden die dezelfde passie delen, de Koersfiets. Iedereen die op een rustige en aangename manier zijn conditie wil verbeteren is bij ons welkom.

Ons seizoen start traditioneel de eerste zondag van maart. In die maand bouwen we op van 70 km tot ritten van 90 km op vlakke parcours. In april is iedereen gerodeerd en worden de hellingen opgezocht.

Regelmatig wordt ook zaterdag afgesproken via mail of facebook om een toerrit in een andere streek te doen, zoals de Crystal Alken Classic of de Sean Kelly. Afgelopen jaar hebben we voor het eerst deelgenomen aan de 24-Uren van Zolder, en ook dit jaar zal dit weer op het programma staan. In juni volgt het hoogtepunt van het seizoen, de jaarlijks fietsreis. De afgelopen jaren zijn we in de Franse Alpen (2014), de Jura (2013), AndalusiŽ (2012), Vaucluse (2011), Zuidelijke Franse Alpen (2010) en PyreneŽen (2009) geweest. Onze ambitie daar is om boven te geraken en te genieten van de plaatselijke keuken. De eerste vrijdag van september draaien we traditioneel rondjes op de piste in Gent. Het seizoen sluit af eind september. Op het jaarlijkse banket in Auberge des Princes begin december wordt de kampioen van de regelmaat gehuldigd.

We streven naar een gemiddelde van 26 tot 28 km/uur afhankelijk van de hoogtemeters. Op de hellingen en op bepaalde vlakke stukken die historisch bepaald zijn, wordt er wel eens doorgetrokken, maar het principe is ďsamen uit samen thuisĒ. Wij werken ook met wegkapiteins die indien nodig ten gepaste tijden zullen ingrijpen. Dus lijkt onze club je wel wat en kan je je vinden in ons clubreglement, dan ben je van harte welkom!

Sponsors

logo johan peeters

logo groenveld

logo aguadulce

logo aubergeprices

Laatst gewijzigd op 20/01/2015

© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl