Het 8ste smaldeel in beeld.


 

Turning final, greens, bip, bipTurning final, three greens, pressure, hook light out, bip,bip: de automatismen juist voor de landing, hier te Bierset, met de autostrade als dankbare hulp om de landingsbaan aan te vliegen. De terroristen in actieDe Corsicaanse terroristen waren soms nogal kordaat. Een bom onder een Belgisch militair voertuig in het vakantiekamp van Eucalyptus: een duidelijk signaal van ongenoegen.
De flightline van SolenzaraAlle vliegtuigen op de centrale lijn te Solenzara, met een vlotte aanvoer van brandstof en oefenmunitie, een veilig vertrek en terugkeer van vliegtuigen, ook overzichtelijk maar... erg heet. Een mosselsouperEen mosselsouper als cadeau bij de mecaniciens en wapenmakers ter gelegenheid van mijn promotie tot de graad van majoor, een gebaar van goede verstandhouding.
De maaginhoud van een dokterEen dokter van goede wil, die tijdens een luchtdoop ervaart dat de inhoud van de maag niet altijd een natuurlijke weg aflegt en moedig het resultaat toont. De skiptargetDe skiptarget, een vlag tussen twee palen gespannen, met een doelzone ervoor, waarin men tegen ruim 800 km/u van op een hoogte van ongeveer 15 m zijn doel moest treffen.
De briefing van een VIPDe briefing, de laatste belangrijke stap voor de uitvoering van elke vlucht, waarbij alle facetten aan bod komen en men een laatste maal vragen kan stellen. Daarna is het up to you. De ceremonie van het gaten tellenDe ceremonie van het tellen van de kogelgaten was het laatste belangrijk feit van de dag. Het was immers niet toegelaten om de Sfena's,met micro, te bestoken met het Miragekanon.