Grondwerken, Sloopwerken, Zeven, Uitzonderlijk Vervoer, Recycling, Bosontginning en Transport van Bouwmaterialen

In nederlands En français David Belmans - Travaux de Terrassements
Welkom Historiek Grondwerken Sloopwerken Sorteerzeef Transport Recycling Bosontginning Materiaal Materiaalverhuur Bestek anvraag Contact ons Tweedehandsmateriaal David Belmans : 0475.36.16.36 D.Belmans bvba sprl - Hoeilaartsesteenweg 76 - 3090 Overijse
Welkom by D.Belmans bvba

Dankzij onze know-how en onze machines zijn we in staat heel nauw in te spelen op de behoeften van onze klanten. De ervaring die we hebben met het materiaal en de keuze ervan stellen ons in staat heel precies de uitvoeringstermijnen van de werkzaamheden te bepalen voor elke bouwplaats of voor elke opdracht en aldus de kosten zo goed mogelijk te beheren.

Het volledige beheer van de bouwplaatsen is van essentieel belang om een uitvoeringsschema te kunnen uitwerken. U kunt ons dan ook al deze taken toevertrouwen die belangrijk zijn voor de realisatie van uw projecten.

Het slopen van een gebouw, de afvoer van puin, de grondwerken voor funderingen of het klaarmaken van een terrein om er een groene zone aan te leggen, of ook het leveren van bouwmaterialen, het plaatsen van betonelementen om de aarde te stutten, het plaatsen van palen, de levering en het plaatsen van regenwaterputten tot 20.000 liter, het opruimen van puin, de levering van akkergrond enz.

Geographische Zone

Hoewel we bouwplaatsen hebben over heel België zoals in Gent, Antwerpen, Mechelen en andere steden en regio's, opereren wij hoofdzakelijk in een straal die de 3 gewesten bestrijkt (het volledige Brussels Hoofdstedelijk Gewest, een deel van het Waalse Gewest en een deel van het Vlaamse Gewest) en in alle gemeenten binnen een straal rond Leuven, Mechelen, Aalst, Halle, Nijvel, Waterloo, Braine l'Alleud, Tubize, Lasne, Plancenoit, Rosières, Bierges, Limal, Waver enz.

Wij zijn ook heel actief in de buurgemeenten van onze standplaats die zich ten oosten van Brussel bevinden, hoofdzakelijk in Hoeilaart, Overijse en de gehuchten Tombeek, Jezus-Eik, Maleizen, in Ottenburg, evenals in Tervuren, Huldenberg, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Sint-Genesius-Rode, Braine l'Alleud, La Hulpe, Ohain, Rixensart, Waterloo, Waver, Jodoigne en in de naburige gemeenten.

In het Brusselse Gewest zijn we geregeld werkzaam op bouwplaatsen in Oudergem, Etterbeek, Elsene, Bosvoorde, Ukkel, Sint-Pieters-Woluwe en ook in de andere Brusselse gemeenten.

Wij zijn ook regelmatig aanwezig in Frankrijk, Nerderland en Luxemburg.

Click to play !
Nieuw ! Nieuw !
Nu kunt u kennis maken met onze nieuwe 
sterrenzeef
Deze machine van het merk Backers is uitgerust met 2 zeefdekken die de volgende afmettingen kan kalibreren : 
0/12 mm
12/55 mm
55+ mm
U wenst deel uit te maken van ons jong en dynamisch team ? Contacteer ons, wij zijn geregeld op zoek naar gemotiveerde medewerkers.
Wij zoeken momenteel:

* 1 kraanmachinist
* 1 Chauffeur rijbewijs C voor kipper