Grondwerken, Sloopwerken, Zeven, Uitzonderlijk Vervoer, Recycling, Bosontginning en Transport van Bouwmaterialen

In nederlands En français David Belmans - Travaux de Terrassements
WelkomHistoriek Grondwerken Sloopwerken Sorteerzeef Transport Recycling Bosontginning Materiaal Materiaalverhuur Bestek anvraag Contact ons Tweedehandsmateriaal David Belmans : 0475.36.16.36 D.Belmans bvba sprl - Hoeilaartsesteenweg 76 - 3090 Overijse
Historiek by D.Belmans bvba

In 1997 richt D. Belmans de bvba D. BELMANS op in Hoeilaart nadat hij meerdere jaren had gewerkt in verschillende bedrijven voor materiaaltransport en inrichting van terreinen en specifieke grondwerken. In datzelfde jaar koopt hij zijn eerste kraanwagen.

In 2001 verhuist hij naar een gebouw in Overijse dat beter geschikt is voor zijn activiteiten en zich bevindt op de Hoeilaartsesteenweg 76 in 3090 Overijse.

De constante groei van de activiteiten van het bedrijf leidde tot de uitbreiding van de diensten en tot investeringen in hoog gekwalificeerd personeel en uiterst performant materiaal.

Door steeds weer te investeren in mensen en moderne machines kan het bedrijf u kwalitatief hoogstaand en verzorgd werk leveren voor een ruim aantal activiteiten.

Aanvraag formulier