Vanaf 1 oktober 2005 is de vereniging ‘flemish nudes’ gestart met de uitgave van postkaarten (10x21cm) rond het thema van de vrouw. Alle kunstdisciplines komen aan bod en uiteraard tal van kunstenaars uit eigen bodem. Stapsgewijs weliswaar want de beweging wil vooral een ‘groeiende beweging’ zijn met een vaste kern, zowel kunstenaars als kunstliefhebbers.
Eerste postkaart stelt een tekening voor van Louis Paul Boon en wordt verstuurd naar alle sympathisanten, kunstliefhebbers & kunstenaars van ons bestand.

Meedoen is meehelpen aan de opbouw & herwaardering van ons gigantisch en verdoken patrimonium.
Sympathisant worden kan door 12€ te storten op rekening 390-0126024-76 van ‘Flemish Nudes’. U ontvangt de tweede postkaart gratis (genummerd & getekend). Steunende leden (‘SL’) storten 50€ of meer ter bevordering van de werking van Flemish Nudes.

Wij doen vandaag een oproep om Flemish Nudes een lokatie ter beschikking te stellen als introductie of proloog naar een heus Flemish Nudes Museum, waar de vrouw in al haar facetten gehuldigd zal worden. Heeft het gebouw waar u aan denkt of waarover u beschikt iets weg van onderstaande halflege panden? Bel of schrijf ons snel!


Klik HIER om de ledenbrief te bekijken

Je kunt er terecht voor een selectie kunstwerken ter beschikking gesteld door Flemish Nudes, een vereniging die kunstenaars samenbrengt uit alle kunstdisciplines rond het meest merkwaardige en intrigerende onderwerp op aarde: de vrouw.