Home
Inleiding
Route
Foto's
Informatie
Ervaringen
FAQ's
Links
Contact

Op de ervaringen-pagina kan je getuigenissen lezen van mensen die ervaring hebben met fietsen tijdens een zwangerschap. Hier vind je niet alleen terug hoe Els de fietsvakantie van Firenze naar Rome heeft ervaren op het ogenblik dat ze vijf maanden in verwachting was, maar lees je ook de goede raad die we voor het vertrek hebben verzameld op de forums van 'De Vakantiefietser', 'De Wereldfietser', en 'Fietsen met Kinderen', als reactie op onze vraag: 'Zwanger op de fiets?'.

Op de FAQ's-pagina vind je veel gestelde vragen en bijhorende antwoorden over onderwerpen die nauw aansluiten bij de inhoud van de website. Kijk dus eerst even hier, als iets na het bekijken van de andere pagina's nog niet helemaal duidelijk is... grote kans dat je het antwoord vindt!

Op de links-pagina vind je niet alleen verwijzingen naar onze andere fietsvakantiewebsites terug (we zijn in het verleden immers al verschillende keren met de fiets op vakantie geweest: naar Granada, naar Barcelona, naar Firenze, naar Basel, naar Parijs, door Nederland en Vlaanderen Fietsroute), maar ook een aantal links naar zeer interessante websites die erg nuttig kunnen zijn bij de voorbereiding van een fietsvakantie.