Zelfhulpgroep bipolair  (Manisch Depressief )


UPS & DOWNS    REGIO  BRUGGE
Onze vereniging biedt hulp en vriendschap van lotgenoten en betrokkenen en dit in een vertrouwelijk klimaat. De maandelijkse bijeenkomsten kunnen helpen het sociaal isolement en het taboe rond manische depressie te doorbreken om zo de zelfredzaamheid en een stabieler evenwicht te bevorderen. De sfeer, de discussieonderwerpen en de uiteindelijke resultaten worden door de leden bepaald. Soms wordt een spreker uitgenodigd; daarnaast is er uitwisseling van ervaringen en informatie.


 

Onze zustervereniging uit Nederland VMDB heeft op Youtube een film geplaatst over "Manisch Depressief" ?!!!   In 28 minuten krijg je een heel compleet beeld wat de bipolaire stoornis nu werkelijk is, wat het inhoudt, wat het betekent voor degene die er last van heeft, en voor diens omgeving. Maar vooral hoe je vat kunt krijgen op je ‘ziekte’ met hulp van mensen die hetzelfde hebben: lotgenoten.. 

Deze website is een tikkeltje anders dan andere. Hier vind je vooral getuigenissen van lotgenoten en betrokkenen. Verder moeten we onze aandoening ook kunnen relativeren klik daarom eens de tab "Iets anders" aan. Niet alleen deze maar ook alle andere !!!!

  

.