TROOPER

*Kijk uit: 'vinstermik' is geen geldig scrabble-woord !

De gezelligste scrabbleclub van Vlaanderen !Steun uw club: Trooper! Iedereen koopt dezer dagen wel eens iets online. Als je dat doet via de Trooperaanwezigheid van onze club, dan vaart onze club daar wel bij.
Je gelooft niet in 'a free lunch' ? Wij ook niet. Maar toch zijn we overtuigd dat Trooper goed werkt en betrouwbaar is! Hoe werkt het ? Als je naar Trooper surft, en daar naar onze club (je kan ook hier klikken, opent nieuwe pagina), dan zie je een aantal online-winkels. Er zitten best wel grote namen tussen. Enkele voorbeelden: CoolBlue, AliExpress, Collishop, Torfs, Hema, AS Adventures, Brussels Airlines, enz. Bij die bedrijven staat het percentage van jouw aankoop dat doorgestort wordt naar onze Vinstermik-clubkas. Bij Roompot is dat bijvoorbeeld 2,25%. Dit betekent dat als je een boeking doet bij Roompot vanaf de Vinstermik-pagina bij Trooper, er voor een aankoop van bijv. 100 euro 2,25 euro wordt doorgestort aan onze clubkas. Moet je iets speciaal doen, of zijn er extra kosten ? Neen... Vanaf de Troopersite ga je automatisch door naar de site van de webwinkel; jouw aankoop verloopt volledig langs daar. En er zijn absoluut GEEN extra kosten. Het bedrag dat Trooper aan ons doorstort is de gewone commissie, die altijd beschikbaar is voor wie via een link verwijst naar een webwinkel.Die kerels van Trooper zijn gek: die geven geld weg !!!
Momentje, zo gek zijn ze nu ook weer niet. De eerste 75 euro die via de club verzameld wordt, blijft bij Trooper. Bovendien houden ze nog een klein percentage van de commissie voor zichzelf. Eens die eerste 75 euro gedokt, zijn we vertrokken.

Moet je lid zijn van Vinstermik om de club te steunen ?
Neen: iedereen die onze club een al dan niet warm hart toedraagt kan webwinkelen via de Vinstermikpagina op Trooper.

Ik vertrouw heel dat online koop-gedoe niet !
Tja. Wat moeten we daar op zeggen. Net als de reŽle wereld lopen er in de virtuele wereld rare mensen. Zelf hebben we alle vetrouwen in Trooper. De mensen zijn niet anoniem, de verantwoordelijke is Elisabet Lamote, Koveris 24 te 1850 Grimbergen. En van zodra je op de pagina van een webwinkel komt, valt het gebeuren daar onder verantwoordelijkheid van die webwinkel. En bij haast alle webwinkels betaal je tegenwoordig veilig met je bankkaart in het betaalapparaat. Zelf hadden we nog geen enkele negatieve ervaring... Maar als je het niet vertrouwt: niet doen. Wat zeker volledig te vertrouwen is: een rechtstreekse gift aan onze absoluut te vertrouwen schatbewaarder... ;-)
Terug