Welkom op de webpagina van

VINSTERMIK*

*Kijk uit: 'vinstermik' is geen geldig scrabble-woord !

De gezelligste scrabbleclub van Vlaanderen !Je houdt van een gezellig potje scrabble onder vrienden? Kom dan eens kennismaken op onze wekelijkse spelavond. We spelen op woensdag om 19u15 in zaal Elckerlyc, Pastorijstraat 4, te 3500 Sint Lambrechts-Herk, Hasselt. Heb je een open geest en een dito humeur: steeds welkom !
Scrabble: een garantie voor geestelijke fitheid. Ook voor wie niet meer zo piep is... Op een van de laatste wedstrijden was de jongste deelnemer 13, de oudste was 93. Voor elke leeftijd dus!

We spelen volgens het duplicate-systeem, waarbij elke speler beschikt over een eigen spelbord, en elke deelnemer gebruik maakt van dezelfde letters, en dus net dezelfde kans heeft! Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier. Meer informatie tref je ook aan op de website van het Nederlandstalig Scrabbleverbond, het NTSV.


Vinstermik ? Wat belieft er u ? Vaak wordt voor een scrabbleclub een naam gezocht die verband houdt met de gemeente van die club. Wat dacht je van Munster (Bilzen), 't Peirt (Dendermonde) of Chipka (Aalst) ? Wij vonden voor een Hasselaar meerdere scheldnamen. 'Vinstermik' is de minst erge. Je wilt er meer over weten ? Klik hier... Misschien niet flatterend, maar de alternatieven zijn nog erger. En denk er aan: 'vinstermik' is geen geldig scrabblewoord!