Home
Erkende sportclub Stad Antwerpen
Aangesloten bij Sporta Federatie Tafeltennis

Lokaal Speeldag Competitie Recreatie Geschiedenis Contact Links

Waarvoor staat Groenendaal TTC?

Groenendaal Tafeltennisclub is een kleine club met een ruime infrastructuur in Sportcentrum Groenendaal.
De club is ontstaan vanuit de sportvereniging van het Groenendaalcollege, maar een band met de school is helemaal niet nodig om bij ons aan te sluiten.
Vermits we gemakkelijk acht tafels kunnen zetten is er altijd plaats om te spelen.
Georganiseerde opleiding hebben we niet, maar onze competitiespelers helpen recreanten en beginners graag met uitleg en wat oefeningen om de techniek beter onder de knie te krijgen.
Een deel van onze leden tafeltennist puur voor de ontspanning, zonder deel te nemen aan competitie. We hebben momenteel drie ploegen in de interclubcompetitie van Sporta Federatie op verschillende niveaus, dus een opstapje vanuit de recreatie is voorhanden voor wie dat wil.
Onze speelavond op dinsdag van 19:30 tot 23:00 leent zich niet zo voor jonge jeugdspelers, maar tafeltennis is een sport die tot ver voorbij de pensioenleeftijd kan gespeeld worden, zeker in onze club.
Kom op dinsdavond gerust eens langs om kennis te maken en te proberen. (Breng propere sportschoenen mee, een palet en balletje kan je van de club eventueel lenen.)
Als je je een avond uitgeleefd hebt, heeft de sporthal ook goeie kleedkamerinfrastructuur om het zweet weg te spoelen in de douche. (En er is uiteraard ook de kantine. :-)
Logo Groenendaal TTC

NIEUWS

Lokaal

Speeldag

Competitie

Interclub

Masters

We nemen ook met een ploeg deel aan de mastercompetitie (veteranen).

Recreatie

Geschiedenis en Palmares

Persknipsels

Contactinfo

Informatie voor leden

Links


Laatste wijziging op vrijdag 16 februari 2018