onverwijld !?

verder terug

De blauwselse Verzen.

"VLD wil verbod op de verspreiding van het boek ‘De juiste zorg en voeding van echtgenoten’ van Laura Schlessinger"
Danny Smagghe vraagt het aan Belgisch justitieminister Laurette Onkelinx (PS).
Danny Smagghe vraagt het aan Vlaams minister Kathleen Van Brempt (SP.a).

Danny Smagghe, woordvoerder voor holebi-beleid, ploetert voor vrijheid en democratie.
Na enige merkwaardige esbattementen o.a. met Tom Lanoye klutst hij zijn liberale eitjes tot een vuurrode eierstruif.

Danny Smagghe over Laura Schlessinger:
" Deze Amerikaanse auteur uit niet enkel haar haat tegenover holebi’s maar wil ook de emancipatieklok van de vrouw honderd jaar terugdraaien"

"We kunnen niet toelaten dat haar ergerlijke en achterlijke lectuur in Vlaanderen wordt verspreid, na al de moeite die wij (!?) hebben gedaan voor de rechten van holebi’s en vrouwen"

"Het boek moet nog vertaald worden in het Nederlands en zou vanaf het voorjaar in omloop komen, maar de VLD (!?) wil liever reageren vooraleer het boek in de handel komt"

"Dat dergelijke auteur een forum krijgt in het conservatieve Amerika, tot daaraan toe, maar laten we onze bevolking sparen van dergelijke discriminerende en middeleeuwse moraal."
.Voor een grotere afbeelding klik hier op 'De schandschriften moeten verdwijnen!'

In zijn ijver voor een liberale maatschappij, doet Danny Smagghe niet onder voor een ander groot licht van vrijheid en meningsvrijheid:

“Het kan toch niet dat meisjes geweigerd worden in jeugdhuizen en dat daar wegens de Islam geen alcohol gedronken mag worden. Net zoals de religieuze feestdagen geen vrijgeleide mogen zijn voor illegale slachtingen.” Aldus de Belgische minister van Binnenlandse zaken Patriekje Dewael.
I.p.v. te zagen en te klagen en gratis in beeld te komen, beschikt een bevoegd minister echter over de mogelijkheid de illegale praktijken te sanctioneren en te voorkomen.
De gulle gezaghebber kan voorwaarden koppelen aan de toekenning van subsidies voor jeugdhuizen.
Maar best bladert hij eerst eens door Het Boek, van de nieuwe mensen die hij stemplicht verleende.

Of eist Pat riek je ook vrouwen bij de Rode Duivels,
mannen bij de Vrouwengilde en straf bier
op tafel bij de Anonieme Alcoholisten ?

Maar dat alles is nog lang niet zo erg als ... een verkeerd boek op de markt.
Daarom, met zijn allen naar de eerstkomende boekenverbrandingen, onder kundige leiding van de VLD (Vurige Liberale Domoren) !


19.02.05

Amper uit de pamper.

bush piss on sticker
de originele
smaakvolle
spitsvondige
reuzegrappige
pissijnplakker
Verantwoordelijke uitgever
Laurent Winnock

Laurent Winnock bevlogen voorzitter van de extreem jonge socialisten en woordvoerder (!) van de Belgische Vice-Premier professor Johan Vande Lanotte, Minister vande Begroting, vande Spoorwegen, vande Post, vande Belgacom, vande Biac, vande Nationale Loterij, vande Lotto, vande Keno, vande Presto,vande Subito, vande Zeeslag en vande Noordzee :

"Give piss a chance!"
" Het spreekt voor zich dat ik mee op de barricaden zal springen met animo om de Amerikaanse president duidelijk te maken dat hij als grote asociale leider niet welkom is in België."
Maar dit is niet mijn enige actie, oh neen. Met enkele ludieke animobreinen werkte ik een leuke actie uit die iedereen kan uitvoeren. We bedachten een leuke sticker. De sticker brengt de boodschap: “Go ahead, piss on me. Yeah, I’m pissing on you!”.
Ik zou dus iedere urinoirfan willen uitnodigen om deze stickers massaal te kleven op plaatsen waar er wel dikwijls wordt geplast. Je houdt er de plas mee in de pot en je plast dan ook nog voor de vrede. Dames (!?) en heren, give piss a chance.
Laurent Winnock (11/2/2005)

Door de talrijke reclamespotjes met wc-potten en de ermee samenlopende plasgenoegens waarmee onze nationale televisiezender ons bestaan meent op te vrolijken, konden de extreem jong en socialistische breinen niet langer achterwege blijven, om ongenuanceerde kritiek met onvoeglijke acties te verbinden. Mijnheer de professor en vice premier Vande Lanotte ruikt niet dat zijn spruitje onzindelijke stank verspreidt. Of hij laat het zich niet merken.
De enige grondstof die we bezitten hebben zijn onze brains,
niet en waar Vande La ?

Als blijk van actief pluralisme houdt partijchef Stevaert eveneens zijn neus verstopt. Filosofisch acteren met 'Ander geloof', dat wel, maar over misplaatste animo in de socialistische fröbelklas kan mijnheer zich niet uitspreken.

Maar Dirk Van de Maelen, fractievoorzitter in de Kamer, die wel. Hij weet nog hoe hijzelf als klein socialistje 30 jaar geleden, ageerde tegen Herman Decroo met : STEM NIET VOOR EEN KERNKOP!
Het spijt hem. Rijpere Dirk zou het nu niet meer doen; begrijpelijk als je de voorkeurstemmen van een Van de Maelen naast die van een kernkop ziet liggen.

De stickeractie ? Een studentengrapje dus. Toch goed genoeg om enige politieke dummies kritiekloos binnen te doen.

Kleuters die met de knikkers spelen. Het hedendaagse socialisme. Een gouden toekomst te gemoet...

Scott McClellan woordvoerder van Bush:

" Very funny, dear Mister Winnock.
Thanks for supporting peace.
If your honorable boss professor VdLa comes to US
we too will piss for more peace ." Scotty.
Vande Lanotte - pissticker
Volgens niet nader vermelde bron is de Amerikaanse stickeractie een initiatief van de Young Republicans die ludiek doen onder de naam ANiDIOT , zeker zo geschikt als ANiMO.

Wie de actie van jongeheer Winnock en kornuiten minder goed zien zitten, zijn de Liga voor de Rechten van de Mens, het Belgische Centrum voor Gelijkheid van Kansen, de Wereldvrouwenconferentie, de dames van de Vrouwenraad en het Kinderrechtencommissariaat. Zelfs Vlaams Minister van Gelijke Kansen Kathleen Van Brempt heeft de pissijnplakker eens iets meer dan scheef bekeken.

Laurent Winnock roept man / vrouw op om een steentje (sic) bij te dragen tot de vrede : " Dames en heren, give piss a chance ! " . Met dergelijke onzin zijn dames niet gediend, zonder handleiding.
Een discriminerende pissijnplakker en een vrouwonvriendelijke macho hoort niet thuis bij de extreem democraten. Maar voor de woordvoerder van Vice -Premier Vande Lanotte wordt graag een uitzonderdit weloogje dichtgeknepen.

Wie met zeer weinig animo al dat vredeplassend volk in hun biotoop zien opdagen zijn de dames en heren WC-madam , het werkvolk, alfa en omega van de werkliedenpartij :

" Vieze plakkers wegtrekken , overlopende urinoirs ontstoppen. Wie aan werken zijn handen niet vuil maakt, zou beter meer mogen nadenken, mijnheer Laurent ! "

Gelijk hebben ze .
Dus zullen toekomstige animostickers zelfverwijderbaar en volledig oplosbaar moeten worden.
Hun vredelievend doel moet minder hoogstaand zijn, m.a.w de stickers dienen lager aangebracht.
Niet op het urinoir, maar in het toilet hoort de animopropaganda thuis.
Om het doel niet voorbij te schieten, dient de tekst op de sticker gewijzigd. Dit zal de uitstraling der jong socialisten nog meer ten goede strekken: 'Piss on' wordt 'shit on'.
Als de vredesstoelgangactie van Ankie Vandekerckhove ( kinderrechtencommissaris ) de volledige goedkeuring wegdraagt, mag de propagandasticker eveneens in babyluiers aangebracht worden.

Om de feestvreugde bij het 175-jarige doorstaan van Het Koninkrijk van België nog meer glans bij te brengen, wordt gedacht aan een ruime " stoelgang voor de vrede " actie " in buurthuizen, scholen en bij de overheidsdiensten.


De milieubewuste vredesticker
verkrijgbaar bij Radio2.

Radio2
uw specialist voor alle verfijnde
WC-reclame.
Winnock - shitsticker


Opgepast :
Voor gratis toiletpapier met Vlaamse Leeuwtjes moet men bij Het nieuwe Wereldorkest op Radio 1 zijn.
Vragen naar WC-papier of naar Annemie Peeters of naar Friedl' Lesage die hard op het achterhoofd is gevallen. De hersenschudding en de gevolgen ervan blijken ernstiger dan gedacht en, belachelijk wreed besmettelijk.
23.02.05verderterug

Terug naar tof.at.tf

betogingHalle