boudewijn cox
Boudewijn Cox

c o m p o s i t i e s

The Butterfly Garden (2006) (de Vlindertuin)

voor gitaar

"The Butterfly Garden" werd geschreven voor de beginnende gitarist als aanvulling op mijn vorige bundel 'Tea Time' en is al geschikt voor gitaristen die reeds 1 jaar spelen. De meeste titels kun je spelen als je 3 à 4 jaar gitaar speelt en zijn oplopend in moeilijkheidsgraad gerangschikt.

Deze uitgave zou net als "Tea Time" tot het "Semu-repertoire" behoren aangezien Metropolis terug lid is geworden van Semu. Dit betekent dat deze bundels mogen gekopiëerd worden als een instelling een licentie ondertekend heeft met Semu.

Echter, de uitgaven van mijn pedagogische werken zijn aan democratische prijzen te koop, voorzien van een mooie kaft en de speelstukken die erin staan zijn streng geselecteerd om steeds een hoge artistieke kwaliteit te garanderen. Dit alles omdat ik vind dat er geen reden hoeft te zijn om ze te kopiëren. Als je dus een titel hieruit wil spelen, koop ze dan. Voor amper 1 € per compositie heb je jaren speelplezier en je toont je waardering rechtstreeks aan de componist en uitgever.

" Die Ausgaben finde ich fabelhaft!!
Ihre beiden Sammlungen enthalten eine Fülle gemäßigter zeitgenössischer Musik mit dem Wissen um die Applikatur der Gitarre - : Eine seltene Kombination.

Best greetings
Yours Konrad Ragossnig "

specifiek
  • "The Butterfly Garden", EM 6130
  • titels : zie onder audio
  • ontwerp kaft : Kristin Joly
  • Lengte : ca 11'30"
  • Uitgever : www.metropolis-music.com
audio

Bloemenwalsje, 0'50" (1 Mb) mp3
Kleine Vuurvlinder, 0'50" (1 Mb) mp3
Citroentje, 1'00" (1.1 Mb) mp3
Koningsmantel, 1'12" (1.3 Mb) mp3
Groot Koolwitje, 1'06" (1.2 Mb) mp3
Koninginnepage, 1'22" (1.5 Mb) mp3
Oranjetipje, 1'08" (1.3 Mb) mp3
Bruin Zandoogje, 1'41" (1.9 Mb) mp3
Dagpauwoog, 1'21" (1.5 Mb) mp3
Icarusblauwtje, 1'22" (1.5 Mb) mp3

score

partituur

kaft