bvba Provoost - Ostyn

ontwerp, aanleg & onderhoud

van

vijvers & tuinen

home

ontwerp

aanleg

onderhoud

contact

brandhout

foto's

ontwerp

Zoals er verschillende soorten tuinen zijn, zo zijn er ook verschillende soorten tuiniers. Niet iedere eigenaar van een tuin weet meteen wat daar mee aan te vangen, anderen hebben echter al een compleet eindplan in gedachten. Daarom zijn wij uiterst flexibel wat het ontwerp van tuinen betreft. U kan kiezen uit verschillende mogelijkheden:

 

1. Wij ontwerpen voor U

2. U ontwerpt zelf

3. U laat een derde ontwerpen

Wij hebben reeds tientallen jaren ervaring met het ontwerpen van tuinen en  vijvers. Onze specialiteit is dan ook de Japanse tuin maar u kunt bij ons terecht voor elk type tuin. Groot of klein, weinig of veel onderhoud, ruimte voor spelende kinderen, een gezellig terras, een zwembad of zwemvijver. Allemaal mogelijkheden die wij graag met u bespreken en waardoor  wij samen tot het ontwerp van uw droomtuin komen.  

Indien U echter zelf een plannetje hebt ontworpen en u hulp nodig hebt bij de afwerking en de uitvoering dan staan wij paraat om U te helpen met raad en daad. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren. 

Reeds verschillende projecten hebben wij samen met tuinarchitecten en tuinontwerpers tot een prachtig einde gebracht. Hebt U reeds een tuinarchitect onder de arm genomen? Of  U wilt uw tuin door een bepaald persoon laten ontwerpen? Dan willen wij samen met de ontwerper het plan uitwerken tot een mooie afgewerkte tuin.